سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

تظاهرات در کرکوک در حمایت از الحشد الشعبی

تظاهرات در کرکوک در حمایت از الحشد الشعبی صدها نفر در شهر کرکوک امروز (شنبه) در اعتراض به سخنان هوشیار زیباری، به خیابان آمده و از الحشد الشعبی دفاع کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 17
کد خبر: ۶۳۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر،  شهر کرکوک نیز امروز (شنبه) همانند بغداد شاهد تظاهرات در دفاع از الحشد الشعبی و محکومیت سخنان «هوشیار زیباری» وزیر خارجه اسبق عراق و از رهبران حزب دموکرات کردستان بود.

 

به نوشته وبگاه شفق نیوز، در این تجمع پارچه‌نوشته‌هایی در حمایت از الحشد الشعبی و محکومیت سخنان هوشیار زیباری در دستان مردم بود.

 

امروز همچنین سالروز برافراشته شدن پرچم عراق در مراکز دولتی شهر کرکوک و عقب‌نشینی نیروهای پیشمرگه طی درگیری‌های اکتبر ۲۰۱۷ است.

 

صبح امروز نیز هواداران الحشد الشعبی در اعتراض به سخنان هوشیار زیباری در منطقه الکراده بغداد در مقابل دفتر حزب دموکرات کردستان تجمع کردند که طی آن بخشی از ساختمان نیز به آتش کشیده شد.

 

سخنان هوشیار زیباری بعنوان وزیر خارجه اسبق عراق، در گفت‌و‌گو با شبکه آمریکایی الحره، در یک هفته گذشته موجی از اعتراضات علیه وی را در عراق به راه انداخته است.

 

زیباری در این گفت و‌گو مدعی شده بود که حمله به پایگاه آمریکایی «الحریر» در اربیل به این دلیل صورت گرفت که گروه‌های مقاومت گمان می‌کنند منطقه کردستان به آمریکا نزدیک است. او همچنین خواستار بیرون کردن نیروهای الحشد الشعبی از منطقه سبز بغداد شده بود.

 

هوشیاری امروز در مصاحبه‌ای مجبور به عقب‌نشینی از مواضع خود شد و گفت که سخنانش تحریف شده بودند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار