کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

روحانی: در سیل ۹۸ تا صبح بیدار بودیم/ ملت ایران در مقابله با حوادث مختلف سرافراز بودند

رئیس‌جمهور گفت:‌ مردم ایران در طول چندین سال گذشته در حوادث مختلف سرافراز در تاریخ بودند. یکی از این حوادث هم تحریم‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 12
کد خبر: ۶۲۷۰۵

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در مراسم بهره‌برداری از 156هزار و 538 واحد مسکونی شهری و روستایی در مناطق سیل‌زده گفت: افتتاح امروز ویژگی‌های خاص خودش را دارد و تشکر و سپاس از کسانی است که در این سال تلاش کردند تا همه طرح‌های مربوط به احداث و مرمت را در جاده‌ها و ساختمان‌ها به عمل آورند.

وی افزود: حادثه سیل 98 حادثه تلخی برای ما بود و بسیاری از هموطنان ما خانه و کاشانه خود را از دست دادند و 66 هزار واحد مسکونی از بین رفت و 90 واحد تجاری و اقتصادی دچار خسارت شدند که در این مدت مرمت و بازسازی شد.

رئیس‌جمهور گفت: مردم ایران در طول چندین سال گذشته در حوادث مختلف سرافراز در تاریخ بودند. یکی از آن حوادث مسئله تحریم بود که جنایت کاران کاخ سفید اعمال کردند تمت مردم ما سرافراز بیرون آمدند. در داستان سیل 98 هم همه مردم پای کار آمدند و رهبری معظم انقلاب که در همه مقاطع حساس هدایت و رهبری می‌کنند در این موضوع هم هدایت کردند و همه نهادها و مردم پای کار آمدند و اینکه در طول یک سال توانستیم همه جاده‌ها و روستاها و خانه‌های که در اثر سیل تخریب شده بودند توانستیم به نهایت برسانیم کار بزرگ تاریخی بوده است.

روحانی با بیان اینکه در سیل سال 98 و قضیه پلدختر تا صبح بیدار بودیم، گفت: آقای اردکانیان گفتند در 52 سال گذشته در 9 سال بوده که بارندگی بالای 300 میلی متر داشتیم و وقتی بارندگی تشدید شود و آب جمع شود که این هم به خاطر دستکاری بشر است بحران به وجود می‌آید. در همین سیل ما دیدیم که سد چقدر نقش داشته است، شما در خوزستان ببینید اگر سد در برابر آن همه بازندگی  نبود چیزی از خوزستان باقی نمی‌ماند. شب‌هایی گذشت که تا صبح بیدار بودیم که شرایط مردم چگونه است و روزهای سختی برای مردم گذشت، اگر سد تاب آوری نداشت آب به بیابان خوزستان وارد می‌شد و معلوم نبود چه وضعی بوجود می‌آمد.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: گروهی را مسئول بررسی سیل 98 کردم و دانشگاه تهران مسئول اصلی این تحقیق است و بررسی‌هایی صورت گرفته است و ما باید خودمان را برای حوادث مشابه آماده کنیم.

 

تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار