شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

روحانی: در سیل ۹۸ تا صبح بیدار بودیم/ ملت ایران در مقابله با حوادث مختلف سرافراز بودند

روحانی: در سیل ۹۸ تا صبح بیدار بودیم/ ملت ایران در مقابله با حوادث مختلف سرافراز بودند رئیس‌جمهور گفت:‌ مردم ایران در طول چندین سال گذشته در حوادث مختلف سرافراز در تاریخ بودند. یکی از این حوادث هم تحریم‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 12
کد خبر: ۶۲۷۰۵

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در مراسم بهره‌برداری از 156هزار و 538 واحد مسکونی شهری و روستایی در مناطق سیل‌زده گفت: افتتاح امروز ویژگی‌های خاص خودش را دارد و تشکر و سپاس از کسانی است که در این سال تلاش کردند تا همه طرح‌های مربوط به احداث و مرمت را در جاده‌ها و ساختمان‌ها به عمل آورند.

وی افزود: حادثه سیل 98 حادثه تلخی برای ما بود و بسیاری از هموطنان ما خانه و کاشانه خود را از دست دادند و 66 هزار واحد مسکونی از بین رفت و 90 واحد تجاری و اقتصادی دچار خسارت شدند که در این مدت مرمت و بازسازی شد.

رئیس‌جمهور گفت: مردم ایران در طول چندین سال گذشته در حوادث مختلف سرافراز در تاریخ بودند. یکی از آن حوادث مسئله تحریم بود که جنایت کاران کاخ سفید اعمال کردند تمت مردم ما سرافراز بیرون آمدند. در داستان سیل 98 هم همه مردم پای کار آمدند و رهبری معظم انقلاب که در همه مقاطع حساس هدایت و رهبری می‌کنند در این موضوع هم هدایت کردند و همه نهادها و مردم پای کار آمدند و اینکه در طول یک سال توانستیم همه جاده‌ها و روستاها و خانه‌های که در اثر سیل تخریب شده بودند توانستیم به نهایت برسانیم کار بزرگ تاریخی بوده است.

روحانی با بیان اینکه در سیل سال 98 و قضیه پلدختر تا صبح بیدار بودیم، گفت: آقای اردکانیان گفتند در 52 سال گذشته در 9 سال بوده که بارندگی بالای 300 میلی متر داشتیم و وقتی بارندگی تشدید شود و آب جمع شود که این هم به خاطر دستکاری بشر است بحران به وجود می‌آید. در همین سیل ما دیدیم که سد چقدر نقش داشته است، شما در خوزستان ببینید اگر سد در برابر آن همه بازندگی  نبود چیزی از خوزستان باقی نمی‌ماند. شب‌هایی گذشت که تا صبح بیدار بودیم که شرایط مردم چگونه است و روزهای سختی برای مردم گذشت، اگر سد تاب آوری نداشت آب به بیابان خوزستان وارد می‌شد و معلوم نبود چه وضعی بوجود می‌آمد.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: گروهی را مسئول بررسی سیل 98 کردم و دانشگاه تهران مسئول اصلی این تحقیق است و بررسی‌هایی صورت گرفته است و ما باید خودمان را برای حوادث مشابه آماده کنیم.

 

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار