با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

تصمیم نهایی درباره قیمت گذاری خودرو+ جزئیات

رییس کمیته خودرو مجلس با بیان اینکه فرمول قیمت‌گذاری خودرو بر مبنای فرمول سازمان حمایت مصرف کنندگان تعیین خواهد شد، گفت: مخالف تعیین قیمت خودرو بر اساس حاشیه بازار هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 13
کد خبر: ۶۲۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، روح‌الله ایزدخواه در مورد جلسه اخیر نمایندگان مجلس با وزارت صمت و خودروسازان درباره بازار خودرو و اینکه آیا تصمیمی مبنی بر واگذاری مسئولیت قیمت گذاری خودرو از شورای رقابت به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان اتخاذ شده یا نه، اظهار داشت: چند روز قبل در جلسه‌ای با حضور معاون امور صنایع وزارت صمت، نمایندگان مجلس و خودروسازان توافق شد که در شرایط کنونی برای بهبود اوضاع، و تا زمانی که طرح مجلس برای ساماندهی بازار خودرو (عرضه خودرو در بورس) نهایی شود، مکانیزم قیمت گذاری اصلاح شد و بر اساس فرمول هیأت تعیین و تثبیت قیمت‌ها در سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان تعیین شود؛ البته مقرر شد وزیر صمت برای این کار از طریق شورای هماهنگی سران قوا مصوبه بگیرد.

 

عضو کمیسیون صنایع مجلس در پاسخ به این سوال که «آیا در جلسه مذکور پیشنهادی مبنی بر اینکه قیمت فروش خودروسازان، ۵ درصد پایین‌تر از حاشیه بازار تعیین شود، مطرح شد؟» توضیح داد: این پیشنهاد وزارت صمت بود و نظر ما نبود؛ در جلسه نیز ما با آن مخالفت کردیم چرا که قیمت‌های حاشیه بازار نمی‌تواند مبنای عمل خودروسازان قرار بگیرد.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر بازار با ثباتی نداریم و به همین دلیل حاشیه بازار باثباتی هم نداریم از این رو قیمت‌گذاری بر اساس حاشیه بازار درست و منطقی نیست.

 

ایزدخواه با اشاره به زیان خودروسازان به دلیل قیمت‌گذاری دستوری شورای رقابت، تصریح کرد: اگر فرمول قیمت‌گذاری را اصلاح و مبنای عمل را فرمول سازمان حمایت قرار دهیم و قیمت گذاری براساس اسناد حسابرسی شده خودروسازان انجام شود، قیمت‌ها برای خودروسازان بهتر می‌شود.

 

رئیس کمیته خودرو مجلس افزود: در حال حاضر قیمت دستوری شورای رقابت کمتر از قیمت تمام شده خودرو است، اما زمانی که قیمت بر اساس فرمول سازمان حمایت تعیین شود، اسناد حسابرسی شده، هزینه‌های تمام شده و سود مصوب ملاک قرار می‌گیرد و قیمت‌گذاری از این حالت دستوری خارج می‌شود.

منبع: اقتصاد نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار