پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری

ماموریت ویژه سپاه در موج سوم کرونا

ماموریت ویژه سپاه در موج سوم کرونا فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه فرمان مبارک فرماندهی معظم کل قوا مبنی بر در اختیار قرار دادن ظرفیت حداکثری مراکز درمانی نیروهای مسلح به بیماران مبتلا به کرونا را با همه وجود به انجام می رسانیم،گفت: تمامی ظرفیت ها و امکانات درمانی سپاه اعم از بیمارستان های ثابت و سیار، امکانات تولید و توزیع ماسک و بسته های بهداشتی و مشارکت در غربالگری و کمک به کادر ایثارگر و فداکار درمانی در غالب ماموریت ویزه سپاه در موج سوم کرونا به میدان می آیند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 13
کد خبر: ۶۲۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر اولین جلسه گزارش گیری اقدامات سپاه پس از دستور اخیرفرماندهی معظم کل قوا به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح مبنی بر در اختیار قرار دادن ظرفیت حداکثری مراکز درمانی نیروهای مسلح به بیماران مبتلا به کرونا صبح امروز (سه شنبه ) از طریق ارتباط زنده ویدئویی سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با فرماندهان نیروها،سازمان بسیج مستضعفین، سپاه های استانی و فرمانده دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) برگزار شد.

فرمانده کل سپاه در حاشیه برگزاری این جلسه با بیان اینکه پیرو فرمایشات و فرامین پیوسته فرماندهی معظم کل قوا،در روزهای اخیر ماموریت جدید مشارکت حداکثری تمامی ظرفیت ها و امکانات نیروهای مسلح از جمله سپاه در بخش خدمات پیشگیری و درمان بیماران کرونایی ابلاغ شد، گفت:این مهم هم در فرمایشات روز گذشته معظم له در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح و هم در فرمان جدیدی که به ستادکل نیروهای مسلح ابلاغ فرمودند؛ وجود داشت.


وی افزود:بر اساس این تدبیر و دستور مبارک متعهد هستیم که تمامی ظرفیت ها و امکانات درمانی سپاه اعم از بیمارستان های ثابت و سیار، امکانات تولید و توزیع ماسک و بسته های بهداشتی و مشارکت در غربالگری و کمک بسیج جامعه پزشکی به کادر ایثارگر و فداکار درمانی را در غالب ماموریت ویزه سپاه در موج سوم کرونا به میدان آوریم.

فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم تا تمامی استعداد های بیمارستانی و سایر ظرفیت های بسیج در خدمت تحقق این مهم قرار گیرد، گفت: در کنار این اقدامات کمک‌های مومنانه و توزیع بسته های معیشتی با هدف کاهش مشکلات مردمی که از کرونا و یا غیر کرونا دچار رنج معیشتی هستند، به طور مداوم انجام می پذیرد.

سرلشکر سلامی در ادامه با تاکید بر اینکه فرمان مبارک فرماندهی معظم کل قوا را تبدیل به مأموریت کردیم و با همه وجود آن را به  انجام می رسانیم،اظهار کرد: این اقدام و اراده در سپاه زنده و جاری است ودرصدد هستیم تا تمامی این ظرفیت ها را در آرایش و با تمهیداتی جدید به شکلی پیوسته بسیج کنیم و  در خدمت ستادهای ملی و استانی مبارزه با کرونا در سراسر کشور قرار دهیم .

فرمانده کل سپاه در پایان با تاکید بر ضرورت اجرای دقیق دستورالعمل های بهداشتی توسط همه هموطنان ،قطع زنجیره تماس را تنها راه برخورد منطقی و موثر در پیشگیری از تداوم شیوع کرونا دانست و گفت: از مردم عزیزمان خواهش می کنیم  دستورالعمل ها و شیوه نامه های بهداشتی را که از سوی نهادهای مسئول به آنها متذکر می‌شوند، را رعایت کنند تا با حفظ سلامتی خود ، خانواده وسایرین ، شرایط به شکل عادی برگردد ؛ تحقق این مهم جز با پیوند خوردن اراده ها و انگیزه ها و عزم آحاد مردم و تمامی نهادها و دستگاه‌های مسئول ممکن نیست.

همچنین  فرماندهان نیروها،رییس سازمان بسیج مستضعفین، فرماندهان سپاه های استانی و دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) در این ارتباط، گزارشی از آخرین اقدامات و عملکرد مجموعه خود در این خصوص را ارائه کردند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار