سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

ابتلا به کرونا خانوادگی شده است

ابتلا به کرونا خانوادگی شده است عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: وضعیت اپیدمی کرونا به مراتب بدتر از اسفند و فروردین است و شاهد ابتلای خانوادگی مردم به بیماری کووید۱۹ هستیم، پدیده‌ای که در گذشته کمتر دیده می‌شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۲۹۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، مینو محرز روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان شیوع و ابتلا به کرونا در بدترین وضعیت ممکن از زمان بروز این بیماری در کشور است، اصلا در بیمارستانها جای خالی وجود ندارد، بیماران در صف بستری هستند و بیماران با حال بد و بیماری شدید و سن بالا بسیار زیاد شده اند.

 

وی گفت: پدیده جدیدی که اخیرا به وضوح دیده می شود، ابتلای خانوادگی به کروناست و مکرر مشاهده می کنیم که همه اعضای یک خانواده با هم به این بیماری مبتلا شده اند و این نشان می دهد که مراودات و ارتباطات خانوادگی بیشتر شده و البته بازگشایی مدارس و دانشگاهها و مسافرتها نیز در این زمینه تاثیرگذار بوده است.

 

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: علت اصلی بروز موج جدید کرونا در کشور، برگزاری تجمعات مختلف و بازگشایی هاست، هر جایی که تجمعی برگزار شود و مردم اصول بهداشتی و فاصله گذاری را رعایت نکنند، شاهد شعله ور شدن همه گیری کرونا خواهیم بود و اکنون شاهد این وضعیت در همه کشور هستیم.

 

وی تاکید کرد: وضعیت اپیدمی کرونا در ایران از همیشه بدتر است، شدت بیماری افزایش نیافته اما به علت جهش ویروس کرونا شدت سرایت این بیماری بسیار بیشتر شده، البته تعداد بیماران مسن که بیماری زمینه ای دارند هم بیشتر شده است که علت آن می تواند افزایش مراودات خانوادگی و بازگشایی مدارس باشد و به طور مسلم افزایش بیماران مسن عامل مهم افزایش مرگ و میر کرونا در کشور است.

 

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای جلوگیری از وخیم تر شدن اوضاع باید هر چه سریعتر مدارس و دانشگاهها و بسیاری از اماکن عمومی برای مدتی تعطیل شوند، در غیر این صورت شاهد بدتر شدن اوضاع و افزایش مرگ و میر کرونا در کشور خواهیم بود.

 

زنجبیل و گلاب در برابر کرونا اثر ندارد

محرز درباره ادعای مدعیان طب سنتی مبنی بر تاثیرگذاری گلاب و زنجبیل و سیر در پیشگیری از کرونا گفت: هیچکدام از این ادعاها سند و استدلال علمی ندارد، هیچ جای دنیا به اندازه چین مردم در غذایشان زنجبیل استفاده نمی کنند، در حالی که کرونا از چین شروع شد، در مورد سایر مواد نیز هر کس ادعایی دارد باید با روش و متدلوژی علمی ادعای خود را ثابت کند، هیچ کدام از این مواد جای واکسن کرونا را نمی گیرد.

 

وی افزود: چندی پیش بیماری را به بیمارستان آوردند که برای پیشگیری از کرونا وایتکس را با آب لیمو مخلوط کرده و خورده بود بعد هم عنبرنسارا دود کرده بود و با وضعیت بسیار وخیمی به بیمارستان آورده شد. همه ریه او دچار آسیب شدید شده بود./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار