واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند

دستور ویژه رئیس ستاد اجرایی فرمان امام درپی انتشار ویدئویی از یک مدرسه کانکسی

درپی انتشار فیلمی در فضای مجازی از یک مدرسه کانکسی دریکی از روستاهای سیستان و بلوچستان، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام دستور ساخت فوری یک مدرسه دراین منطقه را صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۲۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر حجت‌الله نیکی‌ملکی رئیس مرکز اطلاع‌رسانی ستاد اجرایی فرمان امام با اعلام این خبر افزود: اخیرا ویدئویی در فضای مجازی از وضعیت نامناسب یک مدرسه کانکسی در روستای گواتامک خاش منتشر شد که درآن معلم مدرسه درخواست داشت تا با توجه به شیوع کرونا و وضعیت کوهستانی منطقه، مسئولان توجه ویژه‌ای به این دانش آموزان بکنند.

وی افزود: محمد مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام هم در راستای اقدامات محرومیت‌زدایی ستاد، بعد ازانتشار این ویدئو به مدیرعامل بنیاد برکت دستور داد تا فورا اقدامات لازم برای احداث یک مدرسه 4 کلاسه دراین منطقه را فراهم کند.

نیکی‌ملکی خاطرنشان کرد: در سال جاری بنیاد برکت 250 مدرسه جدید درمناطق محروم کشور احداث و تحویل آموزش و پرورش میدهد که از این تعداد تاکنون 150 مدرسه آماده و تحویل این وزارتخانه شده است.

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار