آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن پاپ لئو چهاردهم وارد بیروت شد جزئیات سفر وزیر امور خارجه ترکیه به تهران ترامپ خطاب به مادورو: کناره‌گیری کن وگرنه حمله می‌کنیم دسته گل گروه هکری حنظله برای یک دانشمند هسته‌ای اسرائیل + تصاویر انفجار مهیب در سامرا / آتش سوزی تانکر سوخت در صلاح الدین + فیلم  ترامپ حریم هوایی ونزوئلا را بسته اعلام کرد یک کشته و ۱۲ زخمی طی درگیری مسلحانه در اربیل «ترامپ» و «مادورو» تلفنی و مستقیم گفت‌و‌گو کردند جزئیات رایزنی هسته‌ای عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا

مخالفت جدی ایران با حضور نیروی نظامی خارجی در خلیج فارس

معاون سیاسی وزارت امور خارجه در دیدار با سفیر جدید دانمارک در تهران، مخالفت جمهوری اسلامی ایران را با هرگونه حضور نظامی خارجی در منطقه خلیج فارس، از جمله نیروهای اروپایی، اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۳۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر سید عباس عراقچی ضمن تاکید بر اینکه امنیت خلیج فارس موضوع مشترک کشورهای منطقه است، یادآور شد: امنیت پایدار در منطقه منوط به گفتگو و مشارکت دسته جمعی بین کشورهای منطقه و عدم دخالت قدرت های خارجی است. لذا بهتر است دانمارک و دیگر کشورهای اروپایی بجای اعزام نیروها و ادوات نظامی و یا فروش گسترده تسلیحات به برخی کشورهای منطقه، با علت اصلی تنش ها در منطقه که همانا سیاست های مخرب و غلط آمریکا در خلیج فارس می باشد مقابله نمایند. 

عراقچی تاکید کرد: امنیت این منطقه باید توسط کشورهای منطقه تامین شود و حضور نیروهای خارجی نه تنها کمکی به برقراری امنیت نمی کند بلکه زمینه افزایش تنش ها را نیز فراهم خواهد کرد.

در این دیدار همچنین پیرامون تحولات بین المللی و منطقه ای، مقابله با تروریسم، شرایط در منطقه خاورمیانه، بحران قره باغ و نیز ظرفیت های همکاری های اقتصادی میان دو کشور گفتگو بعمل آمد.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار