ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

مخالفت جدی ایران با حضور نیروی نظامی خارجی در خلیج فارس

معاون سیاسی وزارت امور خارجه در دیدار با سفیر جدید دانمارک در تهران، مخالفت جمهوری اسلامی ایران را با هرگونه حضور نظامی خارجی در منطقه خلیج فارس، از جمله نیروهای اروپایی، اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۳۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر سید عباس عراقچی ضمن تاکید بر اینکه امنیت خلیج فارس موضوع مشترک کشورهای منطقه است، یادآور شد: امنیت پایدار در منطقه منوط به گفتگو و مشارکت دسته جمعی بین کشورهای منطقه و عدم دخالت قدرت های خارجی است. لذا بهتر است دانمارک و دیگر کشورهای اروپایی بجای اعزام نیروها و ادوات نظامی و یا فروش گسترده تسلیحات به برخی کشورهای منطقه، با علت اصلی تنش ها در منطقه که همانا سیاست های مخرب و غلط آمریکا در خلیج فارس می باشد مقابله نمایند. 

عراقچی تاکید کرد: امنیت این منطقه باید توسط کشورهای منطقه تامین شود و حضور نیروهای خارجی نه تنها کمکی به برقراری امنیت نمی کند بلکه زمینه افزایش تنش ها را نیز فراهم خواهد کرد.

در این دیدار همچنین پیرامون تحولات بین المللی و منطقه ای، مقابله با تروریسم، شرایط در منطقه خاورمیانه، بحران قره باغ و نیز ظرفیت های همکاری های اقتصادی میان دو کشور گفتگو بعمل آمد.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر