رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب

گفت‌وگوی واعظی با معاون نخست وزیر ارمنستان/آمادگی ایران برای ایفای نقش فعال‌تر در حل مناقشه قره باغ

رییس دفتر رییس جمهوری توسعه روابط تهران و باکو را در راستای خواست دو ملت و منافع مشترک دو دولت دانست و با محترم شمردن تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان تاکید کرد: ایران آماده ایفای نقش فعالتر در حل و فصل اختلافات جمهوری آذربایجان و ارمنستان است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۳۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر محمود واعظی عصر چهارشنبه و در تماس تلفنی شاهین مصطفی اف معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان با وی تاکید کرد: تهران از پیشنهاد باکو مبنی بر ایفای نقش فعالتر و پررنگ‌تر ایران، روسیه و ترکیه در حفظ صلح و ثبات منطقه استقبال می‌کند.

وی ضمن استقبال از برقراری آتش بس از دولت‌های جمهوری آذربایجان و ارمنستان خواست که با حفظ آتش بس، اختلافات خود را براساس گفت و گو و در چارچوب قوانین بین‌المللی و محترم شمردن مرزهای شناخته شده و تمامیت ارضی دو کشور حل و فصل کنند.

رییس دفتر رییس جمهوری با تشکر از پیام قدردانی رییس جمهوری آذربایجان از موضع جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با تمامیت ارضی کشورش گفت: موضع‌گیری و اقدامات ما در جهت تحکیم روابط و نشان دادن عملی علاقه به دولت و ملت جمهوری آذربایجان است.

واعظی همچنین با ابراز خرسندی از روند اجرای توافقات ایران و جمهوری آذربایجان و به ویژه توافقات اخیر مطروحه در گفت وگوی تلفنی روسای جمهوری دو کشور گفت: تحقق این توافقات بی تردید گام موثری در روند روابط رو به گسترش دو کشور خواهد بود.

 معاون نخست وزیر آذربایجان نیز در این گفت و گوی تلفنی با ابلاغ پیام قدردانی رییس جمهوری کشورش گفت که ما خواهان توسعه همکاری های تهران - باکو در همه زمینه‌های مورد علاقه هستیم.

"شاهین مصطفی اف" همچنین  با ارائه گزارشی از روند درگیری ها تاکید کرد که باکو خواهان ایفای نقش فعالتر و پررنگ‌تر ایران، روسیه و ترکیه در حل و فصل مشکلات منطقه است.

وی اظهار داشت: توافقات میان دو کشور نیز با شتاب در حال اجرا و پیگیری است و عملی شدن این توافقات گام موثری در توسعه همکاری‌های مشترک ایجاد خواهد کرد.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر