خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

گفت‌وگوی واعظی با معاون نخست وزیر ارمنستان/آمادگی ایران برای ایفای نقش فعال‌تر در حل مناقشه قره باغ

گفت‌وگوی واعظی با معاون نخست وزیر ارمنستان/آمادگی ایران برای ایفای نقش فعال‌تر در حل مناقشه قره باغ رییس دفتر رییس جمهوری توسعه روابط تهران و باکو را در راستای خواست دو ملت و منافع مشترک دو دولت دانست و با محترم شمردن تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان تاکید کرد: ایران آماده ایفای نقش فعالتر در حل و فصل اختلافات جمهوری آذربایجان و ارمنستان است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۳۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر محمود واعظی عصر چهارشنبه و در تماس تلفنی شاهین مصطفی اف معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان با وی تاکید کرد: تهران از پیشنهاد باکو مبنی بر ایفای نقش فعالتر و پررنگ‌تر ایران، روسیه و ترکیه در حفظ صلح و ثبات منطقه استقبال می‌کند.

وی ضمن استقبال از برقراری آتش بس از دولت‌های جمهوری آذربایجان و ارمنستان خواست که با حفظ آتش بس، اختلافات خود را براساس گفت و گو و در چارچوب قوانین بین‌المللی و محترم شمردن مرزهای شناخته شده و تمامیت ارضی دو کشور حل و فصل کنند.

رییس دفتر رییس جمهوری با تشکر از پیام قدردانی رییس جمهوری آذربایجان از موضع جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با تمامیت ارضی کشورش گفت: موضع‌گیری و اقدامات ما در جهت تحکیم روابط و نشان دادن عملی علاقه به دولت و ملت جمهوری آذربایجان است.

واعظی همچنین با ابراز خرسندی از روند اجرای توافقات ایران و جمهوری آذربایجان و به ویژه توافقات اخیر مطروحه در گفت وگوی تلفنی روسای جمهوری دو کشور گفت: تحقق این توافقات بی تردید گام موثری در روند روابط رو به گسترش دو کشور خواهد بود.

 معاون نخست وزیر آذربایجان نیز در این گفت و گوی تلفنی با ابلاغ پیام قدردانی رییس جمهوری کشورش گفت که ما خواهان توسعه همکاری های تهران - باکو در همه زمینه‌های مورد علاقه هستیم.

"شاهین مصطفی اف" همچنین  با ارائه گزارشی از روند درگیری ها تاکید کرد که باکو خواهان ایفای نقش فعالتر و پررنگ‌تر ایران، روسیه و ترکیه در حل و فصل مشکلات منطقه است.

وی اظهار داشت: توافقات میان دو کشور نیز با شتاب در حال اجرا و پیگیری است و عملی شدن این توافقات گام موثری در توسعه همکاری‌های مشترک ایجاد خواهد کرد.

ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار