سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

پامپئو: عربستان سعودی شریک کلیدی ما در فشار حداکثری علیه ایران است

پامپئو: عربستان سعودی شریک کلیدی ما در فشار حداکثری علیه ایران است وزیر امور خارجه آمریکا گفت عربستان سعودی شریک کلیدی واشنگتن در کمپین فشار حداکثری علیه ایران است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۳۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه گفت، کشورش به کمپین فشار حداکثری علیه ایران ادامه می‌دهد و عربستان سعودی در این کمپین یک شریک کلیدی محسوب می‌شود.

پامپئو در مصاحبه با شبکه «العربیه» افزود: «روابط بین آمریکا و عربستان سعودی تاریخی و مستحکم است و [دونالد] ترامپ برای این روابط اهمیت زیادی قائل است».

وی در ادامه مدعی شد: «ایران تأمین مالی و تسلیحاتی حوثی‌ها را بر عهده دارد و مسئول حمله به تأسیسات نفتی سعودی است. عربستان سعودی یکی از کشورهای پیشرو در مبارزه علیه تروریسم است».

پامپئو روز چهار‌شنبه در نشستی با «فیصل بن فرحان»، همتای سعودی خود در واشنگتن نیز با تکرار همین ادعاهای نخ‌نما گفته بود: «ایران امنیت منطقه و امنیت عربستان را تهدید می‌کند و از حوثی‌ها در یمن حمایت می‌کند».

وزیر خارجه آمریکا در بخش دیگری از این سخنانش گفت واشنگتن از «برنامه‌ای قوی برای فروش سلاح» به عربستان سعودی حمایت می‌کند.

وی افزود: «ما امید‌واریم که عربستان به "توافق ابراهیم" به منظور عادی‌سازی روابط با اسرائیل بپیوندند».

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورده است.

ترامپ  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار