گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟

کرونا پنجمین عامل مرگ و میر در اروپا

کرونا پنجمین عامل مرگ و میر در اروپا رییس دفتر سازمان جهانی بهداشت در اروپا تدابیر محدودکننده کنونی در کشور‌های این قاره برای مهار شیوع کرونا را ضروری دانست و خواستار اتخاذ تدابیر شدید از مقامات کشور‌های اروپایی به منظور نجات جان‌ افراد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر «هانس کلوگه» امروز در جلسه‌ای که داشت ضمن هشدار در خصوص این که حتی ممکن است در چنین زمان‌های بی‌سابقه‌ای که کرونا شیوع پیدا کرده است اقدامات شدیدتری نیاز باشد، اعلام کرد که با توجه به افزایش شدید موارد ابتلا به کرونا در قاره سبز، اقدامات محدودکننده به منظور جلوگیری از شیوع کرونا در سراسر این قاره «کاملاً ضروری» است.

رییس دفتر سازمان جهانی بهداشت در اروپا از کشور‌های اروپایی و شهروندانشان درخواست کرد تا از تلاش‌ها به منظور کنترل ویروس دست نکشند.

وی همچنین اعلام کرد که بیشترین شیوع کووید-۱۹ در خانه‌ها، فضا‌ها و جوامع داخلی اتفاق می‌افتد که اقدامات حفاظتی را رعایت نمی‌کنند.

کلوگه در ادامه گفت در حال حاضر پنجمین علت اصلی مرگ‌ومیر در اروپا کروناویروس است. وی همچنین افزود این منطقه اخیراً آستانه گزارش ۸ هزار فوتی در روز را رد کرد. وی همچنین گفت اروپا یک میلیون ابتلای جدید خود را تنها در ۱۰ روز ثبت کرد.

این مقام سازمان جهانی بهداشت افزود مدل‌های اپیدمیولوژیک نشان می‌دهد اگر ۹۵ درصد مردم ماسک بزنند و سایر محدودیت‌ها هم رعایت شود، اروپا می‌تواند از ۲۸۱ هزار مرگ تا فوریه (نیمه دوم بهمن و نیمه اول اسفند) جلوگیری کند.

وی در عین حال هشدار داد در صورت کاهش محدودیت‌ها، میزان مرگ‌ومیر در این قاره تا ژانویه پنج برابر خواهد شد.

میزان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار