پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

کرونا پنجمین عامل مرگ و میر در اروپا

رییس دفتر سازمان جهانی بهداشت در اروپا تدابیر محدودکننده کنونی در کشور‌های این قاره برای مهار شیوع کرونا را ضروری دانست و خواستار اتخاذ تدابیر شدید از مقامات کشور‌های اروپایی به منظور نجات جان‌ افراد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر «هانس کلوگه» امروز در جلسه‌ای که داشت ضمن هشدار در خصوص این که حتی ممکن است در چنین زمان‌های بی‌سابقه‌ای که کرونا شیوع پیدا کرده است اقدامات شدیدتری نیاز باشد، اعلام کرد که با توجه به افزایش شدید موارد ابتلا به کرونا در قاره سبز، اقدامات محدودکننده به منظور جلوگیری از شیوع کرونا در سراسر این قاره «کاملاً ضروری» است.

رییس دفتر سازمان جهانی بهداشت در اروپا از کشور‌های اروپایی و شهروندانشان درخواست کرد تا از تلاش‌ها به منظور کنترل ویروس دست نکشند.

وی همچنین اعلام کرد که بیشترین شیوع کووید-۱۹ در خانه‌ها، فضا‌ها و جوامع داخلی اتفاق می‌افتد که اقدامات حفاظتی را رعایت نمی‌کنند.

کلوگه در ادامه گفت در حال حاضر پنجمین علت اصلی مرگ‌ومیر در اروپا کروناویروس است. وی همچنین افزود این منطقه اخیراً آستانه گزارش ۸ هزار فوتی در روز را رد کرد. وی همچنین گفت اروپا یک میلیون ابتلای جدید خود را تنها در ۱۰ روز ثبت کرد.

این مقام سازمان جهانی بهداشت افزود مدل‌های اپیدمیولوژیک نشان می‌دهد اگر ۹۵ درصد مردم ماسک بزنند و سایر محدودیت‌ها هم رعایت شود، اروپا می‌تواند از ۲۸۱ هزار مرگ تا فوریه (نیمه دوم بهمن و نیمه اول اسفند) جلوگیری کند.

وی در عین حال هشدار داد در صورت کاهش محدودیت‌ها، میزان مرگ‌ومیر در این قاره تا ژانویه پنج برابر خواهد شد.

میزان

ارسال نظر
آخرین اخبار