چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵

کرونا پنجمین عامل مرگ و میر در اروپا

کرونا پنجمین عامل مرگ و میر در اروپا رییس دفتر سازمان جهانی بهداشت در اروپا تدابیر محدودکننده کنونی در کشور‌های این قاره برای مهار شیوع کرونا را ضروری دانست و خواستار اتخاذ تدابیر شدید از مقامات کشور‌های اروپایی به منظور نجات جان‌ افراد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر «هانس کلوگه» امروز در جلسه‌ای که داشت ضمن هشدار در خصوص این که حتی ممکن است در چنین زمان‌های بی‌سابقه‌ای که کرونا شیوع پیدا کرده است اقدامات شدیدتری نیاز باشد، اعلام کرد که با توجه به افزایش شدید موارد ابتلا به کرونا در قاره سبز، اقدامات محدودکننده به منظور جلوگیری از شیوع کرونا در سراسر این قاره «کاملاً ضروری» است.

رییس دفتر سازمان جهانی بهداشت در اروپا از کشور‌های اروپایی و شهروندانشان درخواست کرد تا از تلاش‌ها به منظور کنترل ویروس دست نکشند.

وی همچنین اعلام کرد که بیشترین شیوع کووید-۱۹ در خانه‌ها، فضا‌ها و جوامع داخلی اتفاق می‌افتد که اقدامات حفاظتی را رعایت نمی‌کنند.

کلوگه در ادامه گفت در حال حاضر پنجمین علت اصلی مرگ‌ومیر در اروپا کروناویروس است. وی همچنین افزود این منطقه اخیراً آستانه گزارش ۸ هزار فوتی در روز را رد کرد. وی همچنین گفت اروپا یک میلیون ابتلای جدید خود را تنها در ۱۰ روز ثبت کرد.

این مقام سازمان جهانی بهداشت افزود مدل‌های اپیدمیولوژیک نشان می‌دهد اگر ۹۵ درصد مردم ماسک بزنند و سایر محدودیت‌ها هم رعایت شود، اروپا می‌تواند از ۲۸۱ هزار مرگ تا فوریه (نیمه دوم بهمن و نیمه اول اسفند) جلوگیری کند.

وی در عین حال هشدار داد در صورت کاهش محدودیت‌ها، میزان مرگ‌ومیر در این قاره تا ژانویه پنج برابر خواهد شد.

میزان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار