وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

باقی‌مانده طلب برانکو هفته بعد پرداخت می‌شود

طی صحبت‌های به عمل آمده بین وزیر ورزش و اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس مقرر شد که آخرین قسط مطالبات برانکو ایوانکویچ هفته آتی پرداخت و منابع برای پرداخت بقیه مطالبات بازیکنان تامین شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۱۲۹

 

به نقل از وزارت ورزش و جوانان،  امروز با حضور مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان و علی‌نژاد معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای با اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس، یحیی گل‌محمدی، افشین پیروانی و سیدجلال حسینی به نمایندگی از بازیکنان برگزار شد و درخصوص مسائل و مشکلات باشگاه پرسپولیس بحث و گفت‌وگو شد.

در این جلسه سه ساعته نمایندگان باشگاه پرسپولیس به بیان مشکلات تیم پرداختند و مسائل به صورت شفاف بررسی شد. 

طی صحبت‌های به عمل آمده مقرر شد که آخرین قسط مطالبات برانکو ایوانکویچ  هفته آینده پرداخت و منابع برای پرداخت بقیه مطالبات بازیکنان تامین شود تا با حفظ فضای همدلی، تیم پرسپولیس با قدرت و آرامش در فینال لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کند.

هیات مدیره باشگاه نیز در این جلسه از حمایت کارگزار باشگاه که کمک‌های مالی لازم  برای پرداخت‌ها را داشته است تقدیر و تشکر کرد.

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار