آخرین قیمت اتریوم امروز شنبه 21 شهریور 1405 پیش‌بینی نفت در روز‌های آینده/ قیمت نفت برنت ۱۰۰ دلاری می‌ماند؟ آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵  + جدول آخرین قیمت طلا و سکه مبلغ کالابرگ چه زمانی افزایش پیدا خواهد کرد؟ هشدار مهم بانک مرکزی درباره تراکنش‌های بانکی/ این حساب‌های بانکی مسدود می‌شود خریداران موبایل بخوانند/ ریزش شدید قیمت موبایل در راه است؟ آخرین قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | تارا و دنا رکورد زدند + لیست کامل آخرین قیمت محصولات سایپا امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ / شاهین اتوماتیک پلاس ۳.۱ میلیاردی شد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | نرخ لحظه‌ای تمام وزن‌های سکه پارسیان از ۵۰ سوت تا ۱.۵ گرم آخرین قیمت طلا امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | نرخ دقیق انواع گرم طلا آخرین قیمت دلار امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ / وضعیت بازار ارز آخرین قیمت سکه امروز شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵/ سکه امامی ۲۴۰ میلیون تومان شد؟ جزییات افزایش حقوق کارگران در نیمه دوم ۱۴۰۵ جزییات جدید وام ۶۰ میلیونی بازنشستگان تامین اجتماعی / نحوه ثبت‌نام و شرایط متقاضیان 

فروش کدملی برای دریافت دلار اوج گرفت/ سود ۴ میلیونی با نوسانات دلار در یک روز

فروش کدملی برای دریافت دلار اوج گرفت/ سود ۴ میلیونی با نوسانات دلار در یک روز با آزاد کردن خرید ۲۲۰۰ دلار توسط بانک مرکزی، مجدد خرید و فروش کد ملی برای سود کلان از نوسانات نرخ ارز مجدد اوج گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر با ورود مهمان ناخوانده کرونا به کشورمان، یکسالی می‌شود که ۸۰ درصد جامعه با مشکلات معیشتی مواجه شده اند. در حدی که بسیاری از مردم قادر به برطرف کردن نیاز‌های اولیه خود نیستند. در این میان قیمت دلار، مسکن و طلا روز به روز در حال افزایش است و فعلا سدی هم جلودار آن ها نیست.

کار به جایی رسیده که کمک‌های دولتمردان به مردم هم آنقدری نیست که به چشم آید، از این رو مردم سعی می‌کنند به هر طریقی شده دردی از زندگی خود را دوا کنند. طی این یکسالی که دلار در حال صعود بود، بانک مرکزی برای جلوگیری از رانت و جمع کردن بازار غیر رسمی فروش ۲۲۰۰ دلار توسط صرافی‌ها ( ظرفیت ارزی سالانه‌ای که برای هر نفر در نظر گرفته شده) را با کارت ملی را ممنوع کرد.

اما؛ حدود یک ماه از آزاد شدن خرید ۲۲۰۰ دلار با کارت ملی توسط افراد عامه می‌گذرد؛ یعنی هر فرد می‌تواند به صرافی‌های معتبر مراجعه کرده و ۲۲۰۰ دلار با نرخ ۳۰ هزار تومان دریافت کند.

از این رو حدود یک هفته است، تعداد مردمی که به صرافی‌های جهت خرید ۲۲۰۰ دلار با کارت ملی مراجعه می‌کنند در حال افزایش است. این افزایش جمعیت در حدی است که اگر از کنار صرافی‌ها رد شوید، متوجه حضور جمعیت در درب ورودی صرافی‌ها می‌شوید. همین امر موجب افزایش قیمت دلار می‌شود. می‌گویید چگونه؟

این افراد ۲۲۰۰ دلار با کارت ملی خود از صرافی‌ها با نرخ (۳۰ هزار تومان) خریداری می‌کنند و در نهایت با مراجعه به بازار‌های غیر رسمی و دلالان، دلار‌های خود را با نرخ ۳۲ تا ۳۳ هزار تومان میفروشند.

حال تصور کنید زمانی که هر فرد بتواند ۲۲۰۰ دلار دریافت کند، برای خرید به صرافی‌ها هجوم می‌آورند، تقاضا افزایش پیدا می‌کند. قیمت دلار به مراتب بالا می رود.

تصور کنید هر فرد برای خرید ۲۲۰۰ دلار با نرخ ۳۱ هزار تومان باید ۶۸ میلیون و ۲۰۰ هزا تومان به صرافی بپردازد. دلار خود را دریافت می‌کند و در بازار غیر رسمی به دلال ۳۳ هزار تومان می‌فروشد. در نتیجه می‌تواند این ۲۲۰۰ دلار را قیمت ۷۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بفروشد و در یک روز حدود ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان  سود کند. این امر در زمانی که مردم محتاج نان شب خود هستند.

این وضعیت مردم عادی در جامعه بود، اما برخی از افراد (دلال) هم زرنگ‌تر از این حرفا هستند؛ به این صورت که کارت ملی ساده لوحانی را اخذ کرده و ارز ۲۲۰۰ تومانی دریافت کرده و در بازار غیر رسمی می‌فروشند. با این تفاوت که مردم عادی در سال یک بار می‌توانند ۴ میلیون سود کنند، اما دلالان شاید روزی ۴ میلیون سود!

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار