چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

پیش بینی مرداک درباره انتخابات آمریکا/ بایدن پیروز می شود

پیش بینی مرداک درباره انتخابات آمریکا/ بایدن پیروز می شود یک عضو ارشد کمیته قضائی سنای آمریکا اعلام کرد این کمیته قصد دارد مدیرعامل شرکت توئیتر را به دلیل سانسور کردن گزارشی در ارتباط با فساد مالی نامزد دموکرات‌ها در انتخابات آمریکا و پسرش احضار کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۱۵۰

به گزارش راهبرد معاصر پایگاه خبری دیلی بیست روز پنج‌شنبه گزارش داد «روپرت مرداک» سرمایه‌دار بانفوذ آمریکایی-استرالیایی و از حامیان اصلی دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا اخیراً در بین نزدیکان و دستیاران خود اعلام کرده است که جو بایدن معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر (آبان) شکست انتخاباتی سختی را به دونالد ترامپ و حزب جمهوری‌خواه تحمیل خواهد کرد.

روپرت مرداک که مالکیت گروه خبری فاکس‌نیوز، نشریه وال‌استریت ژورنال، روزنامه نیویورک پست و دهها رسانه بزرگ و کوچک را در آمریکا و سایر کشورهای جهان در اختیار دارد، در جمع نزدیکان خود گفته است که با توجه به عملکرد ضعیف دونالد ترامپ در مواجهه با بحران کرونا، رقیب دموکرات وی یعنی جو بایدن قاطعانه در انتخابات ماه آینده به پیروزی خواهد رسید.

سه نفر از افرادی که اخیراً با روپرت مرداک درباره انتخابات آمریکا صحبت کرده‌اند، به خبرنگار دیلی بیست گفته‌اند که این میلیاردر آمریکایی-استرالیایی از عملکرد دولت ترامپ در برابر بحران کووید-19 به‌شدت ناامید شده و تأکید کرده است که دونالد ترامپ بزرگترین دشمن خودش به‌ شمار می‌رود.

به گفته آنها، روپرت مرداک همچنین از اینکه دونالد ترامپ به توصیه‌های کارشناسان درباره بهترین راهکارها برای مهار همه‌گیری کرونا گوش نمی‌کند و هرروز بحران تازه‌ای برای دولت خود می‌آفریند، به‌شدت انتقاد کرده است.

با این حال روپرت مرداک در پاسخ به ایمیل دیلی بیست درباره اینکه آیا واقعاً وی معتقد است که بایدن پیروز قاطع انتخابات خواهد بود، اظهار داشت: «در این باره هیچ اظهارنظری نمی‌کنم، جز اینکه تأکید کنم که هرگز نگفته‌ام ترامپ یک ابله است.»

در سال 2018 گزارش‌های مبنی بر اینکه روپرت مرداک از ترامپ به عنوان یک «ابله لعنتی» نام برده، منتشر شد که مرداک بارها این گزارش‌ها را تکذیب کرد.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار