شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود فاکس نیوز مدعی حمله پهپادی و موشکی ایران به کشتی آمریکایی شد برخورد شناور‌های دریایی هند و پاکستان در دریای عرب؛ دهلی نو کاردار اسلام‌آباد را احضار کرد سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق

واکنش ترامپ به افشاگری نیویورک پست درباره بایدن/ بایدن همیشه فاسد بوده است

نشریه آمریکایی «نیویورک پست» ایمیلی‌هایی را افشا کرده که سوءاستفاده «جو بایدن» از قدرت خود هنگامی که در سمت معاون رئیس‌جمهور آمریکا بوده و همچنین فساد مالی و اخلاقی پسرش را نشان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۰۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز چهارشنبه توییتر و فیس‌بوک محدودیت‌هایی را برای جلوگیری از دست به دست شدن گزارش «نیویورک پست» درباره ایمیل‌های «جو بایدن» اعمال کردند؛ ایمیل‌هایی که ادعا می‌شود شواهدی از سوءاستفاده «هانتر بایدن» پسر نامزد حزب دموکرات از قدرت پدرش را که در آن زمان معاون رئیس‌جمهور آمریکا بود، نشان می‌دهد. اتهامی که پیش از این هم علیه جو بایدن مطرح بود.

 

روزنامه آمریکایی نیویورک پست در گزارش خود اعلام کرده این ایمیل‌ها را «رودی جولیانی»، وکیل شخصی ترامپ از  لپ تاپی شکسته که در یک تعمیرگاه لوازم رایانه‌ای رها شده بود و بعد به دست اف‌بی‌آی کشف و ضبط شد، علیه بایدن‌ها به دست آورده و در اختیار این روزنامه قرار داده است. وکیل ترامپ گفته بزودی اسناد دیگری را هم از روی لپ تاپ مذکور علیه جو بایدن و پسرش منتشر خواهد کرد. نیویورک پست اما گفته نمی‌تواند تایید کند این رایانه به پسر بایدن تعلق دارد.

 

در گزارش نیویورک‌پست ذکر شده که هانتر بایدن در سال ۲۰۱۵ وقتی به هیأت مدیره شرکت انرژی اوکراینی Burisma می‌پیوندد، پدرش را که معاون اوباما بود، به یکی از مدیران ارشد این شرکت معرفی می‌کند. بنا بر این گزارش، هانتر با موفقیت از نفوذ پدرش استفاده کرد تا مقامات دولت اوکراین را برای اخراج یک دادستان که درباره این شرکت تحقیق می‌کرد، تحت فشار قرار دهد. در این گزارش همچنین تصاویری از هانتر بایدن در حال کشیدن مواد مخدر منتشر شده است. 

 

کارزار انتخاباتی بایدن در بیانیه‌ای اعلام کرد بعد از بررسی برنامه‌های رسمی بایدن در آن زمان، مشخص شد که چنین جلسه‌ای میان وی و مدیر اوکراینی برگزار نشده است. نمایندگان نامزد حزب دموکرات بار دیگر تاکید کردند بایدن در اجرای سیاست خارجی آمریکا در اوکراین مرتکب هیچ اشتباهی نشده است. هنوز هیچ رسانه خبری دیگری هم صحت این ایمیل‌ها را تایید نکرده است.

 

فیس‌بوک روز چهارشنبه اعلام کرد از آن جا که احتمال نادرست بودن اطلاعات ارائه شده در این گزارش وجود دارد، بازنشر آن را محدود می‌کند. توییتر هم توییت‌های نیویورک پست در ارتباط با این گزارش را غیرفعال و امکان توییت کردن این گزارش توسط کاربران را مسدود کرد.

 

واکنش ترامپ

 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به افشاگری نیویورک پست، در توییتی به این نشریه برای رو کردن دست بایدن تبریک گفت.

 

ترامپ در توییتی نوشت: تبریک به نیویورک پست برای نشان دادن فسادی که جو بایدن خواب‌آلود و کشور ما را احاطه کرده است. او همیشه سیاستمداری فاسد بوده است. شرم‌آور است!

 

او همچنین در توییتی دیگر نوشت: جو بایدن باید فوراً همه ایمیل‌ها، جلسات، تماس‌های تلفنی، رونوشت‌ها و سوابق مربوط به مشارکتش در معاملات تجاری خانوادگی خود و سوءاستفاده از قدرتش را در سراسر جهان از جمله در چین، منتشر کند!/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار