بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

ادعای وزیر خارجه سعودی درباره تلاش‌ها برای حل‌وفصل اختلافات با قطر

وزیر خارجه سعودی در گفت‌و‌گو با یک اندیشکده آمریکایی ادعاهایی درباره تلاش‌ها در خصوص حل اختلافات چهار کشور مصر، امارات، بحرین و عربستان سعودی با قطر داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، «فیصل بن فرحان بن عبد‌الله بن آل سعود» وزیر خارجه عربستان سعودی که اخیرا به آمریکا سفر کرده است، در گفت‌و‌گو با اندیشکده سیاست‌های خاور نزدیک واشنگتن به مسئله بحران با قطر پرداخت.

 

به گزارش خبرگزاری «آناتولی»، وزیر خارجه عربستان سعودی در این خصوص گفت: «در صورت پایبندی برادران قطری به حل و فصل انگیزه‌‌های امنیتی که چهار کشور خواهان مبارزه با تروریسم را به اتخاذ تصمیمات مربوط به آن سوق داد، این مسئله برای امنیت و ثبات منطقه خوب خواهد بود».

 

صفحه وزارت خارجه عربستان سعودی نیز این بخش از اظهارات فیصل بن فرحان را در حساب توئیتری خود قرار داد.

 

آناتولی در ادامه گزارش داد که بن فرحان گفته است: «با برادران قطری‌مان کار را ادامه خواهیم داد و امیدواریم که آنها برای بحران خلیج [فارس] با ما همکاری کنند».

 

وزیر خارجه سعودی همچنین در بخش‌هایی از اظهاراتش گفت: «امیدواریم... بتوانیم در راستای حل نگرانی‌های امنیتی مشروع گام برداریم...نگرانی‌هایی که ما را به اتخاذ تصمیمات پیشین سوق داد».

 

او همچنین گفت: «بر این باورم که راهی به سوی این مسئله وجود دارد و امیدوارم که بتوانیم در آینده نزدیک این راه را پیدا کنیم».

 

وزیر خارجه عربستان سعودی در پاسخ به سؤالی درباره اینکه زمان دست‌یابی به این راه حل چه زمانی است، گفت:‌ «مسئول آگاه‌تر از پرسشگر نیست».

 

روابط چهار کشور عربی عربستان، امارات، مصر و بحرین با قطر اندکی پس از اولین سفر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به منطقه بحرانی شد. چهار کشور عربی یادشده در پنجم ژوئن (۲۰۱۷) روابط دیپلماتیک خود را با قطر قطع کردند.

 

عربستان، امارات، مصر و بحرین، قطر را به حمایت از تروریسم متهم کردند و برای عادی شدن روابط، خواستار قطع رابطه ایران و اخراج نظامیان ترکیه از قطر و تعطیلی شبکه الجزیره شدند هر چند که این کشورها در مناسبات رسمی این شروط را انکار کردند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار