ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز جمعه ۲۵ مهر ۹۹/ مهمانی و دورهمی برگزار نکنید

دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز جمعه ۲۵ مهر ۹۹ را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۷ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۱۹۹
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز جمعه ۲۵ مهر ۹۹ توسط دکتر سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد. بالابودن آمار کرونا در کشور نشان می‌دهد که هنوز عده‌ای پروتکل‌های بهداشتی را به درستی رعایت نمی‌کنند و همین سبب بالا رفتن آمار ابتلا به کرونا در ایران می‌شود به طوری در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۹ هزار و ۸۷۰ نفر رسیده است. آخرین آمار کرونا در جمعه ۲۵ مهر ۹۹ را در ادامه خبر راهبرد معاصر بخوانید.

 

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز جمعه ۲۵ مهر ۹۹

 

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۵۲۲ هزار و ۳۸۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۲۶۵ نفر از بیماران کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۹ هزار و ۸۷۰ نفر رسیده است.

سیما سادات لاری، وزیر بهداشت روز جمعه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۲۵ مهر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴ هزار و ۵۵۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۱۶ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۵۲۲ هزار و ۳۸۷ نفر رسید.

 

تعداد تلفات کرونا در ایران تا امروز 25 مهر 99

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۶۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۹ هزار و ۸۷۰ نفر رسید.

 

معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۴۲۰ هزار و ۹۱۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین چهار هزار و ۶۸۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

 

لاری افزود: تاکنون چهار میلیون و ۴۵۴ هزار و ۵۷۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

وضعیت کورنایی شهرهای ایران

وی بیان کرد: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال و بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان و یزد در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های کردستان، هرمزگان، فارس و گلستان نیز در وضعیت هشدار قرار دارند.

 

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز جمعه ۲۵ مهر ۹۹/ مهمانی و دورهمی برگزار نکنید

مهمانی و دورهمی برگزار نکنید

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: یکی از رفتارهای اجتماعی خطر آفرین در ارتباط با بیماری کووید ۱۹، برگزاری مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانگی است و متاسفانه بر اساس شواهد موجود، الگوی شیوع کرونا در کشور در حال پیش‌روی به سمت سرایت‌های خانوادگی است.

 

وی اظهار کرد: بنابراین از کلیه هموطنان کشورمان خواهشمندیم در خانه ماندن را همچنان به عنوان یک ضرورت اساسی بدانند و تا حد مکان از روش‌های مجازی برای دیدارهای خانوادگی استفاده کنند. قطعا پای‌بندی به این اصول برای مردم به دلیل ویژگی‌های خاص و ارزشمند فرهنگی تا حدی دشوار است، ولی نباید فراموش کنیم که در صورت عدم اصلاح رفتارهای پرخطر توسط هر یک از ما، وضعیت بیماری در کشور به مراتب سخت‌تر و دشوارتر از وضع موجود خواهد شد.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۵
0
0
میهمانی و دور همی برگزار نکنید اما برای پیامبر که به مرگ طبیعی رحلت کرده اند عزاداری کنید .چرا ؟
امین صادقی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۵
0
0
دولت بیاد ماهی 5 میلیون به هر خونواده ایرانی بده بد اگر کسی اومد بیرون جریمش کنه و تا 1 ماه تمام فعالیت ها رو تعطیل کنن