پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

محور گفت و‌ گوی تلفنی ظریف و وزیر خارجه عراق

محور گفت و‌ گوی تلفنی ظریف و وزیر خارجه عراق در گفت‌و‌گوی تلفنی بعدازظهر امروز ظریف و وزیر خارجه عراق درباره موضوعات مختلف مربوط به روابط دوجانبه بحث و تبادل نظر شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 17
کد خبر: ۶۳۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر،  در گفت‌وگوی تلفنی امروز بعد از ظهر (شنبه) محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان و فؤاد حسین وزیر امور خارجه عراق موضوعات مختلف مرتبط با روابط دو کشور، خصوصا سفر هیأت عراقی برای پیگیری توافقات انجام شده در سفر وزیر خارجه عراق به جمهوری اسلامی ایران مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار گرفت.

 

فؤاد حسین وزیر امور خارجه عراق روز شنبه، پنجم مهر ماه در سفری از قبل اعلام نشده و دو ماه پس از سفر مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر عراق به منظور انجام دیداری دو روزه و گفت‌وگو با مقامات جمهوری اسلامی ایران راهی تهران شد.

 

او در این سفر در محل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه به گفت‌وگو پرداخت و بعد از آن هم با حسن روحانی رئیس جمهور و سپس محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ملاقات کرد. وزیر خارجه عراق همچنین با حضور در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و به گفت‌وگو نشست.

 

بر اساس توافق انجام شده در دیدار ظریف و فؤاد حسین مقرر شد یک هیأت فنی عراقی برای اجرایی کردن توافقات دوجانبه از جمله در موضوع لایروبی اروندرود، به جمهوری اسلامی ایران سفر کند.

 

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز ۲۹ تیر ماه سال جاری به بغداد سفر و با مقامات عراقی از جمله وزیر خارجه این کشور دیدار و درباره مناسبات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به رایزنی پرداخته بود.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار