آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان سال جاری برگزار می‌شود؟ بیل گیتس: دو دهه آینده از پرآشوب‌ترین دوره‌های تاریخ بشر خواهد بود / دو دهه پرتلاطم پیش از تحقق وعده‌های هوش مصنوعی آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش امسال برگزار می‌شود؟ مدارس خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شدند ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۶ از یکشنبه ۳ آبان + شرایط و جزئیات ثبت نام داوطلبان کلاس‌های دانشگاه فرهنگیان مشهد از ۴ تا ۱۸ آبان مجازی شد دستورالعمل ویژه تداوم آموزش در شرایط بحرانی از زبان وزیر آموزش و پرورش علیرضا عرب شهردار رباط‌کریم شد آخرین وضعیت شیوع وبا در کشور | ۱۰ هزار کیت تشخیص وبا به ایران رسید کاربران ایرانی گوگل برای جلوگیری از مشکل ورود، گزینه «تأیید شماره تلفن» را غیرفعال کنند هشدار هواشناسی برای تهران و البرز / رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه است جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است

توضیحات معاون سازمان حج درباره افزایش قیمت ویزای عراق به ۵۰ دلار

مدیر‌کل عتبات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه افزایش نرخ روادید عراق از ۴۰ به ۵۰ دلار احضار کاردار سفارت عراق در تهران را در پی داشت، توضیحاتی در‌این‌باره ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۵۹
به گزارش راهبرد معاصر ، مرتضی آقایی  با اشاره به افزایش نرخ روادید عراق اظهار کرد: وزیر امور خارجه 40 روز پیش به عراق سفر و موضوع لغو یا کاهش روادید را مطرح کرد، رئیس‌جمهور نیز قصد عزیمت به عراق را دارد که امیدواریم در این سفر اتفاقات خوبی رخ دهد.

وی ادامه داد: بعید است برای سفرهای بعدی عتبات، رقم روادید افزایش یابد زیرا هم‌اکنون برای هزینه 50دلاری روادید کشش وجود ندارد و همه دستگاه‌ها متفقاً دنبال کاهش نرخ روادید هستند.

مدیر‌کل عتبات سازمان حج و زیارت تصریح کرد: زمانی که نرخ روادید از 40 به 50 دلار افزایش یافت وزیر امور خارجه، کاردار سفارت عراق را احضار کرد و خواستار کاهش روادید عراق شد همچنین مسئولان وزارت خارجه نیز اعلام کردند که وزارت امور خارجه ایران نیز آمادگی کاهش قیمت روادید را دارد البته ابتدا موضوع لغو روادید را مطرح کردند و گفتند اگر این امر محقق نشد، کاهش قیمت دنبال شود؛ با این حال امیدواریم پیگیری‌های رئیس‌جمهور در این خصوص به نتیجه برسد.

آقایی همچنین درباره مدت سفر عتبات و کیفیت خدمات نیز گفت: با افزایش هزینه‌ها، زمان سفر و سطح کیفیت خدمات کاهش نیافته و همه چیز طبق روال سابق است البته برای نوروز نیز بسته‌های مختلفی از 5 تا 9 شب ارائه شده است.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار