پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست وزیر اطلاعات: دشمن تلاش می‌کند رهبری را هدف قرار دهد؛ گاهی با ترور و گاهی با هجمه‌های خصمانه‌ هواپیما‌های آب‌پاش ترکیه‌ای وارد ایران شدند جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای جنگ‌های احتمالی آماده هستیم پیام تبریک پزشکیان به عون: ایران همانند گذشته در کنار لبنان خواهد ماند برگزاری دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبر معظم انقلاب جزئیات تازه طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی / تعیین تکلیف نهایی نیرو‌های شرکتی وزیر اطلاعات: آمریکایی‌ها تلاش بسیاری برای چنگ و دندان نشان دادن به نظام مقدس ما می‌کنند پزشکیان حذف چهار صفر از پول ملی را ابلاغ کرد سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: لغو رسمی توافق قاهره به مدیرکل آژانس اعلام شد / مذاکره با آمریکا به ضرر منافع ملی است دستورالعمل تازه پزشکیان درباره اجرای قانون حجاب کشوری: تریبون مجلس ارث پدری کسی نیست حاج علی اکبری: تفکر بسیجی راه حل مشکلات کشور است پیام تشکر رهبر انقلاب از بانوی ملی‌پوش «موی‌تای» در مسابقات کشورهای اسلامی بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

سفر روحانی به عراق بعد از پنج سال

رئیس‌جمهور فردا در سفری تاریخی و مهم به عراق سفر خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۶۰

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام حسن روحانی، رئیس‌جمهور، فردا دوشنبه 20 اسفند به عراق سفر خواهد خواهد کرد.

 

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان، روز گذشته در مراسم سالگرد شهادت شهید آیت‌الله حکیم که در دانشگاه تهران برگزار شده بود، گفت: امشب برای فراهم نمودن سفر رئیس‌جمهوری به عراق خواهم رفت.

 

وی شب گذشته وارد بغداد شد تا تدارکات این سفر مهم و تاریخی را فراهم سازد.

 

ایرج مسجدی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق نیز روز گذشته در تشریح برنامه‌های سفر روحانی اعلام کرد که رئیس جمهوری اسلامی ایران با مقامات سیاسی عالی‌رتبه عراق از جمله رئیس‌جمهور، نخست‌وزیر و رئیس مجلس عراق دیدار خواهد داشت. ریاست جمهوری ایران در سفر آتی خود به عراق، با آیت‌الله العظمی سید علی سیستانی، مرجع عالی‌قدر شیعیان عراق نیز دیدار خواهد کرد.

 

وی همچنین درباره اهداف این سفر تصریح کرد: رئیس‌جمهور محترم ایران با یک هیئت بزرگ سیاسی و اقتصادی به بغداد سفر می‌کند و این سفر سه‌روزه خواهد بود و در آن مباحث مختلفی با مقامات و مسئولان عراقی مطرح می‌شود.

 

«برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق 26 آبان‌ماه سال جاری به تهران سفر کرده بود. پیش از او نیز مقام‌های عراقی به تهران سفر کرده بودند اما تاکنون هیچ مقام ارشدی از دولت ایران به این کشور سفر نکرده بود و این نخستین سفر روحانی به عراق در طول 5 سال ریاست‌جمهوری وی است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار