افت قیمت دلار به نفع کدام نمادهای بورسی است؟-راهبرد معاصر
علت دود غلیظ در آسمان آبادان اعلام شد/ آتش‌سوزی در پالایشگاه چند توصیه درمانی درباره سوختگی‌های سطحی و عمیق تاج: در برخی استان‌ها هنوز مشکل ورود بانوان به ورزشگاه‌ها وجود دارد تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ پاداش عجیب قهرمانان دوومیدانی سیستان و بلوچستان کم کاری تیروئید و خطر اختلالات ذهنی و یادگیری در کودکان ببینید/ گازمان را قطع کنید، تلفن‌تان را قطع می‌کنیم! / ماجرای درگیری عجیب ادارۀ گاز و مخابرات پردیس ماجرای کشف ۴ سر بریده در پارک‌های تهران داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟

افت قیمت دلار به نفع کدام نمادهای بورسی است؟

قیمت دلار در بازار ایران بعد از یک دوره صعود قیمتی، از دیروز شروع به کاهش کرد و از کانال ۳۲ هزار تومان پایین آمد و حتی به ۳۰ هزار تومان هم رسید. کدام صنایع از ریزش قیمت ارز سود می‌برند؟
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 19
کد خبر: ۶۳۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر قیمت دلار در بازار در حالی شروع به کاهش کرده که بسیاری معتقدند این کاهش قیمت می‌تواند باعث افت شاخص بورس هم باشد. اما این یک سوی ماجراست. سوی دیگر نماد صنایعی قرار دارد که از افزایش نرخ دلار سود می‌کنند.

به گفته ایمان رئیسی، کارشناس بازار سهام زمانی می‌توان تاثیر نرخ دلار بر بازار سرمایه را بررسی کرد که نرخ دلار به ثبات برسد. اما مساله این است که در شرایط فعلی همه بازارها تحت تاثیر انتخابات آمریکاست. به عبارتی تا آن زمان نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی از بازار ارائه داد و وضعیت همه بازارها نوسانی است.

او در رابطه با صنایعی که از کاهش نرخ ارز سود می‌برند گفت: صنایع بانکی و خودرویی با کاهش نرخ ارز روند بهتری پیدا می‌کنند، بانک‌ها با پیروزی بایدن و لغو تحریم‌ها روندی بهتر پیدا می‌کنند و صنعت خودروسازی نیز به دلیل وابستگی زیاد به قطعات توانایی همکاری بیشتر و تولید بیشتر را خواهد داشت.

تجارت نیوز

ارسال نظر