زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است

استقبال ناتو از پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا

خبرگزاری رویترز سه شنبه گزارش داد که متحدان ناتو ضمن استقبال از پیروزی جو بایدن در انتخابات ۲۰۲۰ آن را به عنوان تغییر سیاست آمریکا در اروپا می‌بینند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 20
کد خبر: ۶۳۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر یک دیپلمات در بروکسل مقر ناتو به رویترز گفت: بیشتر متحدان خواهان پیروزی بایدن در ماه آینده هستند، اما بدیهی است که آنها با دولت منتخب مجدد ترامپ نیز کار خواهند کرد.

رویترز همچنین به نقل از مقامات در بروکسل نوشت: در صورتی که نامزد دموکرات‌ها بتواند پیروز انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا شود، اتحاد نظامی ناتو برگزاری یک نشست در ماه مارس (فروردین) را در بروکسل برای استقبال از بایدن بررسی می‌کند. 

یک مقام دیپلمات دیگر به رویترز گفت: نشست ماه مارس به بایدن فرصتی می‌دهد تا اروپا و آمریکای شمالی را به هم نزدیک کند و همچنین به ناتو فرصت می‌دهد تا دوران ترامپ را پشت سر بگذارد.

روابط ناتو و آمریکا در مدت چهار سال ریاست جمهوری ترامپ با چالش‌هایی همراه بوده است، رییس جمهوری آمریکا بارها اعلام کرده که اتحاد غرب (ناتو) منسوخ شده و برخی از متحدان متخلف هستند.

ترامپ حتی در سال ۲۰۱۸  تهدید به خروج آمریکا از ناتو کرد.

بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا در مهرماه سال جاری طی سخنرانی به انتقاد از سیاست خارجی دولت ترامپ پرداخت و گفت، متحدان ما در ناتو می‌گویند که نمی‌توانند روی ما حساب کنند. ما  خود را در شرایطی با امنیت کمتری یافته‌ایم. جهان کمتر به ما اعتماد دارد.

وی از پوتین انتقاد کرد و گفت: پوتین برای سر سربازان ما در افغانستان پول تعیین کرده است. ناتو در آستانه ترک خوردن است.

ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار