دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند گفت‌وگوی تلفنی سران ایران و پاکستان درباره تفاهم‌نامه رهبر انقلاب: در مورد تفاهم‌نامه نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رییس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت و جبهه مقاومت، آن را پذیرفتم

دور ایستا هدف سامانه پدافندی بومی «باور ۳۷۳»

دور ایستا هدف سامانه پدافندی بومی «باور ۳۷۳» سامانه پدافندی بومی «باور ۳۷۳» در رزمایش پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۹۹ اهداف دورایستا را هدف اصابت قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 22
کد خبر: ۶۳۹۲۸

به گزارش راهبرد معاصر،  شلیک موفق سامانه راهبردی و بومی باور 373 و انهدام هدف دور ایستا در رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 99 برای اولین بار، سامانه راهبردی و بومی باور 373 هدف دورایستا را با موفقیت مورد اصابت قرار داد.

 

در اجرای این مرحله از رزمایش، با تهاجم هواگردهای راهبردی و دور ایستای نیروی حمله‌ور، سامانه پدافند هوایی بومی باور 373برای نخستین بار در قالب شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور با موفقیت هدف مورد نظر را که سطح مقطع راداری بسیار پایینی داشت، کشف، شناسایی و با شلیک از فاصله دور مورد قرار داد.

 

این نخستین حضور سامانه بومی و راهبردی باور 373 در یک رزمایش پدافند هوایی است که عملکرد بسیار موفقی را تحت کنترل و هدایت شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور داشت.

 

سامانه راهبردی و بومی باور 373 نخستین سامانه پدافند هوایی ارتفاع و بردبلند کشور است که با همکاری متخصصان صنعت دفاعی کشور و نیروی پدافند هوایی ارتش تولید شده و در سال 1398 از آن رونمایی شد.

 

امیر سرتیپ دوم عباس فرج‌پور سخنگوی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت 99 ضمن تبریک این موفقیت بزرگ، گفت: سامانه‌های پدافندی بومی کشورمان در دنیا حرف برای گفتن دارند و امروز در این حوزه در تراز جهانی ظاهر شده‌ایم، البته ما هیچگاه به وضع موجود راضی نبوده و همواره در حال به‌روزرسانی و ارتقاء سامانه‌ها و تجهیزاتمان برای حراست و دفاع از آسمان کشور هستیم.

 

وی استقرار سامانه‌های پدافندی بومی در کشور را دلیل یأس و ناامیدی دشمنان از تهاجم و تجاوز به آسمان کشور برشمرد و عنوان کرد: دشمنان ما امروز می‌دانند که در صورت هرگونه تعرض و تجاوز حتی کوچک به فضای کشورمان، با انبوهی از آتش سامانه‌های پدافندی ارتش و سپاه که با هم‌افزایی و تعامل و فرماندهی مشترک مانند سدی مستحکم در برابر آنها قد برافراشته روبرو خواهند شد؛ لذا امروز دیگر حتی در فیلم‌های سینمایی‌شان هم عبور از این سد پدافندی را برای خود متصور نیستند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار