دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

نقش سازمان حفاظت اطلاعات سپاه در صیانت از نظام اسلامی بسیار مهم است

نقش سازمان حفاظت اطلاعات سپاه در صیانت از نظام اسلامی بسیار مهم است رئیس قوه قضاییه با اشاره به نقش مهم حفاظت اطلاعات سپاه تأکید کرد: انجام رسالت سپاه در پاسداری از انقلاب اسلامی با نقش صیانتی و حفاظتی سربازان گمنام در سازمان حفاظت اطلاعات محقق خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 22
کد خبر: ۶۳۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی که صبح امروز (پنجشنبه) مهمان رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه بود، طی سخنانی در جمع معاونان و مدیران این سازمان با اشاره به اثرگذاری سپاه و تولید قدرت، عزت و اقتدار برای نظام جمهوری اسلامی و جهان اسلام اظهار داشت: نقش سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان حفاظت اطلاعات سپاه که مسئولیت صیانت و پاسداری از این منبع عظیم عزت و قدرت را بر عهده دارد، اهمیت مضاعف داشته و حساس‌تر است.

 

رئیس قوه قضاییه خاطر نشان کرد که انجام رسالت سپاه که عبارت از پاسداری از نظام انقلاب اسلامی است، با نقش صیانتی و حفاظتی سربازان گمنام در سازمان حفاظت اطلاعات این نهاد مقدس محقق خواهد شد.

 

آیت‌الله رئیسی در ادامه به تبیین توطئه‌ها و ترفندهای دشمنان انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: امروز دشمن در صدد ایجاد یأس و ناامیدی در درون نظام است، اما هر زمانی که دشمنان در برابر این نظام الهی دست به اقدامی زده‌اند، با شکست مواجه و کاملاً علیه خودشان شده و این خواست و عنایت الهی و حضرت، ولی عصر (عج) به این ملت و مردم بوده است.

 

رئیس قوه قضاییه افزود: دشمن برای ایجاد عملیات روانی و تضعیف نظام با حربه‌های سیاسی و فرهنگی و تحریم اقتصادی با تمام توان ورود کرد، اما ایستادگی ملت در برابر همه این توطئه ها، نقشه‌های شوم آن‌ها را خنثی کرد.

 

آیت‌الله رئیسی با بیان این که با اطلاع از وضعیت کشور می‌گویم که ایران دارای منابع و پتانسیل‌های بسیار غنی و ارزشمند است، تصریح کرد که به پشتوانه جوانان می‌توان وضعیت کشور را در عرصه‌های اقتصادی، کشاورزی، صنعتی و تولیدی و معیشت مردم متحول کرد.

 

رئیس دستگاه قضا در پایان سخنانش تأکید کرد: همه ما به عنوان سرباز در خدمت نظام و ملت خواهیم بود و خداوند متعال نیز انشاءالله نصرت و عنایت خودش را بر این ملت تفضل خواهد کرد.

 

در ابتدای این مراسم که به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محل میدان صبحگاه ستاد سازمان حفاظت اطلاعات سپاه برگزار شد، سردار کاظمی رئیس این سازمان با ارائه گزارشی از اقدامات و عملکرد این مجموعه در حوزه مأموریت‌های حفاظتی سپاه، به فضای همدلی و همکاری دستگاه قضایی با سازمان حفاظت اطلاعات سپاه اشاره و خاطر نشان کرد این سازمان با رعایت موازین شرعی و قانونی و با بهره مندی از مجموعه‌های صیانتی و نظارتی داخلی بر اساس منویات فرماندهی معظم کل قوا، موجب حسن اعتماد دستگاه قضایی به اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی این سازمان شده است.

 

آیت‌الله رئیسی همچنین با حضور در مقابل یادمان شهدا در ستاد سازمان حفاظت اطلاعات سپاه و قرائت فاتحه، نسبت به مقام شامخ شهدای جنگ تحمیلی و مدافعان حرم و جبهه مقاومت ادای احترام کرد و از خانواده‌های معظم شهدای سازمان که در این مراسم حاضر بودند، تجلیل به عمل آورد.

 

مشرق

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار