ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

باشگاه ذوب‌آهن به دنبال حکم جلب مدیرعامل استقلال

مدیران باشگاه ذوب آهن قصد دارند برای دریافت آخرین قسط از رضایت نامه مرتضی تبریزی حکم جلب مدیرعامل باشگاه استقلال را بگیرند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر ، کریمیان معاون بازرگانی باشگاه ذوب آهن در مورد پول رضایت نامه مرتضی تبریزی گفت: بعد از این که چک اول باشگاه استقلال پاس شد، دومین قسط هم با تاخیر پاس شد اما سومین چک که مبلغ آن ۹۰۰ میلیون تومان بود پاس نشد، این چک برای تاریخ سی ام آذر بود که باشگاه استقلال نتوانست آن را پاس کند.

 

او ادامه داد: چک تبریزی برای اسپانسر باشگاه استقلال بود که آقای فتحی و ملکی هم پشت آن را امضا کرده بودند. بعد از اینکه چک پاس نشد جلسه گذاشتیم با اسپانسر و آقای مهدوی چک ۹۰۰ میلیونی ما را گرفت و یک ۱۰۰ میلیون تومانی، یک فقره چک ۲۰۰ میلیون تومانی و دو فقره چک ۳۰۰ میلیون تومانی به ما پرداخت کردند. آخرین چک برای هفتم اسفندماه بود که پاس نشد و مدیران استقلال هم برای پاس شدن چک ها دائم امروز و فردا کردند. در نهایت قرار شد آخرین چک را امروز پاس کنند، امروز به اسپانسر زنگ زدیم که گفتند باشگاه استقلال گفته است چک را پاس نکنید.

 

معاون بازرگانی باشگاه ذوب آهن در مورد دیدارش با فتحی هم گفت: من به آقای فتحی گفتم یادت هست همدیگر را دیدیم و با هم حرف زدیم؟ او شروع کرد بد و بی راه گفتن به اسپانسر، گفت من با این آقا حرف نمی زنم. قرار شد اسپانسر بیاید هتل المپیک که با آقای فتحی جلسه بگذاریم که به یکباره دیدم آقای فتحی سوار ماشین شد و رفت.

 

کریمیان در پایان گفت: من الان گفتم تا ۱۰ صبح اگر چک را پاس نکنند حکم توقیف اموال باشگاه استقلال را می گیرم و البته حکم جلب آقای فتحی را هم خواهم گرفت چون او پشت چک ها را امضا کرده است . قبلا هم ما حکم توقیف اموال اسپانسر باشگاه استقلال را گرفته بودیم اما بی خیال شدیم ولی حالا می خواهیم یک بار دیگر در این باره اقدام کنیم.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار