جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

انتقاد جدی رئیس جمهور چین از واشنگتن/ هشدار ضمنی رئیس‌جمهور چین به آمریکا

انتقاد جدی رئیس جمهور چین از واشنگتن/ هشدار ضمنی رئیس‌جمهور چین به آمریکا «شی جین پینگ» در انتقاد از واشنگتن، یک‌جانبه‌گرایی و حمایت‌گرایی را محکوم کرد و گفت هر کشوری و هر ارتشی در صورت ایستادن در مقابل جامعه بین‌المللی، شاهد پیامدهای اقداماتش خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۰۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 23
کد خبر: ۶۴۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین امروز جمعه در مراسمی به مناسبت هفتادمین سالگرد ورود کشورش به جنگ ۱۹۵۰-۱۹۵۳ کره، در انتقاد از آمریکا، یک‌جانبه‌گرایی، حمایت‌گرایی و منیت افراطی را محکوم کرد.

 

او در سخنانش در تالار بزرگ خلق در پکن، جنگ کره را مقاومت در مقابل تجاوزات آمریکا و نمایش قدرت نظامی چین علیه امپریالیسم آمریکایی خواند.

 

شی گفت: هفتاد سال پیش مهاجمان امپریالیست به آستانه درب‌ چینِ جدید حمله کردند. مردم چین فهمیدند که باید از زبانی که مهاجمان می‌فهمند استفاده کنند—جنگ را با جنگ پاسخ دهند و حمله را با زور متوقف کنند و صلح و احترام را از طریق پیروزی به دست بیاورند. مردم چین مشکلی ایجاد نخواهند کرد اما از آن‌ها (مهاجمان) نمی‌ترسیم و با وجود مشکلات و چالش‌هایی که با آن‌ها روبرو هستیم، پاهای ما نمی‌لرزند و کمرمان را خم نخواهیم کرد.

 

به گزارش «نیوزیلند هرالد»، رئیس‌جمهور چین در اشاره به آمریکا، تاکید کرد هر کشوری و هر ارتشی هر چقدر هم که در گذشته قدرتمند بوده، در صورت ایستادن در مقابل جامعه بین‌المللی، شاهد پیامدهای اقداماتش خواهد بود.

 

وی خطاب به مقامات کشوری، کهنه‌سربازان و خانواده‌های اعضای ارتش داوطلبان چین افزود: در دنیای امروز پیگیری یک‌جانبه‌گرایی، حمایت‌گرایی و خودخواهیِ افراطی راه به جایی نمی‌برد. استکبار، اعمال سلطه، زیاده‌خواهی یا قلدری به جایی نمی‌رسد.

 

این مراسم در حالی برگزار شد که روابط چین و آمریکا در دهه‌های گذشته به دلیل تنش‌های تجاری دو طرف و مواضع مداخله‌جویانه آمریکا در قبال مسائل داخلی چین به پایین‌ترین سطح رسیده است.

 

پیشتر رئیس‌جمهور چین در بازدید از یک پایگاه نظامی در استان جنوبی «گوانگ‌دونگ» از نظامیان این کشور خواست تمام انرژی و فکر خود را به آمادگی برای جنگ اختصاص دهند.

 

شی در دیدار با تفنگداران دریایی ارتش آزادی‌بخش خلق چین در شهر «چاوژو» به سربازان چینی گفت حالت آماده‌باش را حفظ کنند و از آن‌ها خواست کاملاً وفادار، خالص و قابل اعتماد بمانند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار