رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

انتقاد جدی رئیس جمهور چین از واشنگتن/ هشدار ضمنی رئیس‌جمهور چین به آمریکا

«شی جین پینگ» در انتقاد از واشنگتن، یک‌جانبه‌گرایی و حمایت‌گرایی را محکوم کرد و گفت هر کشوری و هر ارتشی در صورت ایستادن در مقابل جامعه بین‌المللی، شاهد پیامدهای اقداماتش خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۰۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 23
کد خبر: ۶۴۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین امروز جمعه در مراسمی به مناسبت هفتادمین سالگرد ورود کشورش به جنگ ۱۹۵۰-۱۹۵۳ کره، در انتقاد از آمریکا، یک‌جانبه‌گرایی، حمایت‌گرایی و منیت افراطی را محکوم کرد.

 

او در سخنانش در تالار بزرگ خلق در پکن، جنگ کره را مقاومت در مقابل تجاوزات آمریکا و نمایش قدرت نظامی چین علیه امپریالیسم آمریکایی خواند.

 

شی گفت: هفتاد سال پیش مهاجمان امپریالیست به آستانه درب‌ چینِ جدید حمله کردند. مردم چین فهمیدند که باید از زبانی که مهاجمان می‌فهمند استفاده کنند—جنگ را با جنگ پاسخ دهند و حمله را با زور متوقف کنند و صلح و احترام را از طریق پیروزی به دست بیاورند. مردم چین مشکلی ایجاد نخواهند کرد اما از آن‌ها (مهاجمان) نمی‌ترسیم و با وجود مشکلات و چالش‌هایی که با آن‌ها روبرو هستیم، پاهای ما نمی‌لرزند و کمرمان را خم نخواهیم کرد.

 

به گزارش «نیوزیلند هرالد»، رئیس‌جمهور چین در اشاره به آمریکا، تاکید کرد هر کشوری و هر ارتشی هر چقدر هم که در گذشته قدرتمند بوده، در صورت ایستادن در مقابل جامعه بین‌المللی، شاهد پیامدهای اقداماتش خواهد بود.

 

وی خطاب به مقامات کشوری، کهنه‌سربازان و خانواده‌های اعضای ارتش داوطلبان چین افزود: در دنیای امروز پیگیری یک‌جانبه‌گرایی، حمایت‌گرایی و خودخواهیِ افراطی راه به جایی نمی‌برد. استکبار، اعمال سلطه، زیاده‌خواهی یا قلدری به جایی نمی‌رسد.

 

این مراسم در حالی برگزار شد که روابط چین و آمریکا در دهه‌های گذشته به دلیل تنش‌های تجاری دو طرف و مواضع مداخله‌جویانه آمریکا در قبال مسائل داخلی چین به پایین‌ترین سطح رسیده است.

 

پیشتر رئیس‌جمهور چین در بازدید از یک پایگاه نظامی در استان جنوبی «گوانگ‌دونگ» از نظامیان این کشور خواست تمام انرژی و فکر خود را به آمادگی برای جنگ اختصاص دهند.

 

شی در دیدار با تفنگداران دریایی ارتش آزادی‌بخش خلق چین در شهر «چاوژو» به سربازان چینی گفت حالت آماده‌باش را حفظ کنند و از آن‌ها خواست کاملاً وفادار، خالص و قابل اعتماد بمانند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار