حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده
رئیس جمهور در دیدار حضوری اعضای ستاد ملی مقابله کرونا با رهبر انقلاب:

روحانی: برای مقابله با کرونا راهی جز رعایت ضوابط بهداشتی و پیشگیری وجود ندارد

جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا روز شنبه در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، ؛حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور روز شنبه در جلسه ستاد ملی کرونا در حضور رهبر انقلاب و پیش از سخنان ایشان، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های مقابله با کرونا در هشت ماه گذشته، گفت: برای مقابله با این ویروس فعلاً راهی جز رعایت ضوابط بهداشتی و پیشگیری وجود ندارد.

 

رییس‌جمهوری افزود: همانند دوران جنگ که اجازه خرید تجهیزات جنگی به ما نمی‌دادند، در ابتدای شیوع کرونا نیز تقریباً هیچ‌کس تجهیزات مورد نیاز مثل کیت تشخیص، دستگاه تنفس، امکانات و تجهیزات آی‌سی‌یو و حتی ماسک را به ما نداد، ولی با اتکا به شرکت‌های دانش بنیان، این تجهیزات را به سرعت تولید کردیم و اکنون هیچ مشکلی نداریم.

 

روحانی اظهارداشت: در ماجرای کرونا برای ما روشن شد که تکیه بر توان و امکانات داخلی و نگاه نکردن به دست دیگران تا چه حد برای ما مهم است و ما فهمیدیم که در روز‌های مبادا باید روی پای خودمان بایستیم چرا که دیگران ما را حتی در مسائل مربوط به حقوق بشر، بهداشت و درمان و نجات جان انسان‌ها یاری نمی‌کنند، اگرچه شعارش را می‌دهند.

 

رییس جمهوری با اشاره به تفاوت ماهیت ویروس کرونای فعلی با ویروس زمان اسفند ماه که کشور را درگیر کرد، افزود: هم وزارت بهداشت و هم متخصصان می‌گویند ویروس ماه‌های اخیر ویروس جهش‌یافته اروپایی است که سرعت و قدرت انتقال آن، ۹ برابر شده است.

 

روحانی با گلایه از جدی نگرفتن توصیه‌های قانونی از طرف برخی از مردم، گفت: محدودیت‌های شدید در مناطق پرخطر، مراقبت‌های لازم برای جلوگیری از نقض قرنطینه مبتلایان و جریمه‌های قانونی برای متخلفان در نظر گرفته شده است.

 

رییس جمهوری افزود: برای کمک به تهیه و توزیع مایحتاج افراد در قرنطینه به کمک مساجد و بسیج مردمی نیازمند هستیم.

 

روحانی همچنین در خصوص تأمین مالی تحقیقات دارو و واکسن، کمک‌های دولت به خانواده‌های نیازمند در دوران کرونا و پرداخت بخش‌هایی از کارانه کادر درمان گزارش داد.

 

هیچ بیمار غیر کرونایی نیازمند تخت‌آی سی یو را معطل نگذاشتیم

دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در ادامه با تشکر از حمایت‌های بی‌بدیل و دلگرم‌کننده رهبر انقلاب اسلامی و زحمات کلیه مسئولان و جهاد کادر درمان برای مقابله با کرونا گفت: نیمی از تخت‌های آی‌سی‌یو بیمارستان‌ها را به بیماران کرونایی اختصاص دادیم، اما هیچ بیمار غیرکروناییِ نیازمندِ تخت آی‌سی‌یو را نیز معطل نگذاشتیم.

 

وزیر بهداشت افزود: در هیچ جای دنیا نمی‌توان بیماری همه‌گیر را با خواهش و توصیه کنترل کرد و باید با اِعمال ضوابط و تشدید محدودیت‌های قانونی، این بیماری را مهار کنیم.

جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا روز شنبه (سوم آبان ۹۹) در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.

ارسال نظر