خطیب‌زاده: از توافق آتش بس در لیبی استقبال می کنیم/خواستار حل بحران لیبی از طریق گفت‌وگو هستیم-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

خطیب‌زاده: از توافق آتش بس در لیبی استقبال می کنیم/خواستار حل بحران لیبی از طریق گفت‌وگو هستیم

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران از توافق آتش بس بین طرف های درگیر در لیبی استقبال و ابراز امیدواری کرد این آتش بس پایدار بوده و تمامی طرف ها به تعهداتشان ملتزم باشند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه) از توافق آتش بس بین طرف های درگیر در لیبی استقبال کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با قدردانی از نقش سازمان ملل متحد و طرف های لیبیایی مذاکره کننده در دستیابی به این توافق، ابراز امیدواری کرد این آتش بس پایدار بوده و تمامی طرفها به تعهداتشان ملتزم باشند. 

خطیب زاده با تاکید بر ضرورت قطع دخالتهای خارجی در روند توافقات طرفهای مذاکره کننده در لیبی، بار دیگر مخالفت جمهوری اسلامی ایران با راه حل نظامی برای‌حل این بحران را یادآور و خواستار حل بحران لیبی از طریق سیاسی و گفتگو شد.

به گزارش فارس، منابع خبری به نقل از مقامات سازمان ملل گزارش دادند که طرفین درگیر در لیبی به توافقی برای آتش‌بس دائم دست پیدا کرده‌اند.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز در واکنش به این خبر با بیان اینکه اعتبار این توافق «ضعیف» است، گفت: «خواهیم دید که در روزهای آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد. امیدواریم و حقیقتا می‌خواهیم که در لیبی آتش‌بسی وجود داشته باشد».

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده