ادعای منابع عبری: اسرائیل، واشنگتن را پس از ترور رائد سعد مطلع کرد سندرز: ترامپ ما را وارد جنگ غیرقانونی با ونزوئلا می‌کند تهدید ترامپ پس از کشته شدن ۳ آمریکایی در سوریه/ وعده انتقام از داعش عراقچی: خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم جزئیات ترور رائد سعد فرمانده ارشد القسام + عکس بیانیه مشترک نتانیاهو و کاتس در توجیه ترور «رائد سعد» وعده آمریکا به اوکراین در صورت موافقت با امتیازات سرزمینی به روسیه گروسی: تلاش می‌کنیم در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، به راه‌حلی پایدار دست یابیم/ مشکل هنوز حل نشده؛ بازرسان باید کار خود را بر اساس توافقات موجود، از سر گیرند شیخ نعیم قاسم: حتی اگر آسمان به زمین بیاید، برای تحقق اهداف اسرائیل خلع سلاح نخواهیم شد حمله مرگبار به نظامیان آمریکایی در تدمر آیا ترکیه با آمریکا معامله می‌کند؟ واکنش مبهم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به احتمال صادر نشدن ویزای ملی‌پوشان ایران آخرین وضعیت پیگیری پرونده امام موسی صدر پس از آزادی پسر قذافی روابط ایران و جمهوری آذربایجان؛ انتخابی مقطعی یا ضرورتی ژئوپلتیکی؟ پرواز بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا بر فراز دریای ژاپن
اردوغان در تماس با روحانی:

ترور فخری زاده صلح در منطقه را هدف قرار داده است

رئیس جمهور ترکیه در تماس تلفنی با همتای ایرانی خود ترور دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران را محکوم کرد و گفت که این گونه اقدامات برای صلح در منطقه غرب آسیا خطرناک است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 03
کد خبر: ۶۹۱۶۷

ترور فخری زاده صلح در منطقه را هدف قرار داده استبه گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در تماس تلفنی با «حسن روحانی»، همتای ایرانی خود، ترور دانشمند هسته‌ای ایران را محکوم کرد.

 

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، اردوغان طی این تماس تلفنی گفت: «ترور فخری زاده صلح در منطقه را هدف قرار داده  است و من مطمئن هستم که آرزوهای طرف‌های جنایت‌کار که به دنبال برهم‌زدن ثبات و امنیت در منطقه هستند، بار دیگر محقق نخواهد شد».

 

بر اساس این گزارش دو طرف طی این گفت‌وگو درباره گام‌های ایران و ترکیه در راستای تقویت همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای رایزنی کردند.

رئیس جمهور ترکیه به توافق آتش بس در قره‌باغ کوهستانی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان اشاره رد و گفت: «مناقشه قره باغ وارد مرحله جدیدی شده است و باید از هرگونه اقداماتی که یکپارچگی و تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان را تهدید می‌کند، پرهیز شود».

 

او گفت که توافق مذکور در قره‌باغ مهم بوده و امنیت و صلح در این منطقه فرصت‌های جدیدی دارد که به نفع همه کشورهای منطقه از جمله ارمنستان است.

 

جمهوری آذربایجان و ارمنستان ماه گذشته با وساطت روسیه بر سر پایان جنگ در منطقه قره باغ کوهستانی و واگذاری این منطقه از سوی ارمنستان به جمهوری آذربایجان و استقرار نیروهای پاسدار صلح روس در این منزقه به توافق رسیدند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار