هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد
اردوغان در تماس با روحانی:

ترور فخری زاده صلح در منطقه را هدف قرار داده است

رئیس جمهور ترکیه در تماس تلفنی با همتای ایرانی خود ترور دانشمند هسته‌ای و دفاعی ایران را محکوم کرد و گفت که این گونه اقدامات برای صلح در منطقه غرب آسیا خطرناک است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۱۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 03
کد خبر: ۶۹۱۶۷

ترور فخری زاده صلح در منطقه را هدف قرار داده استبه گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در تماس تلفنی با «حسن روحانی»، همتای ایرانی خود، ترور دانشمند هسته‌ای ایران را محکوم کرد.

 

به گزارش خبرگزاری آناتولی ترکیه، اردوغان طی این تماس تلفنی گفت: «ترور فخری زاده صلح در منطقه را هدف قرار داده  است و من مطمئن هستم که آرزوهای طرف‌های جنایت‌کار که به دنبال برهم‌زدن ثبات و امنیت در منطقه هستند، بار دیگر محقق نخواهد شد».

 

بر اساس این گزارش دو طرف طی این گفت‌وگو درباره گام‌های ایران و ترکیه در راستای تقویت همکاری‌های دوجانبه و منطقه‌ای رایزنی کردند.

رئیس جمهور ترکیه به توافق آتش بس در قره‌باغ کوهستانی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان اشاره رد و گفت: «مناقشه قره باغ وارد مرحله جدیدی شده است و باید از هرگونه اقداماتی که یکپارچگی و تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان را تهدید می‌کند، پرهیز شود».

 

او گفت که توافق مذکور در قره‌باغ مهم بوده و امنیت و صلح در این منطقه فرصت‌های جدیدی دارد که به نفع همه کشورهای منطقه از جمله ارمنستان است.

 

جمهوری آذربایجان و ارمنستان ماه گذشته با وساطت روسیه بر سر پایان جنگ در منطقه قره باغ کوهستانی و واگذاری این منطقه از سوی ارمنستان به جمهوری آذربایجان و استقرار نیروهای پاسدار صلح روس در این منزقه به توافق رسیدند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار