طنز تاریخی وزارت خارجه آمریکا در همراهی با مردم ایران!-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

طنز تاریخی وزارت خارجه آمریکا در همراهی با مردم ایران!

وزارت امور خارجه آمریکا که شبی را بدون فشار بیشتر بر مردم ایران، آن هم در دوران بحران ویروس کرونا به صبح نمیرساند، اخیراً مدعی شده که در کنار مردم ایران است!
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 30
کد خبر: ۵۲۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه رژیم آمریکا بمناسبت 231 سالگی خود، در شبکه اجتماعی فارسی زبان آن وزارتخانه، پیامی طنز آلود خطاب به مردم ایران درج کرده است.

 

این پیام بخوبی نشان می دهد که علاوه بر حضور افراد نفرت پراکن و دروغگویی چون مایک پامپئو و برایان هوک در آن وزارتخانه، افراد لوده و طنازی هم در آن مشغول بکار هستند. تنها با خواندن این پیام می توان به چنین باوری رسید: «... ما بیش از دو قرن است که بطور خستگی ناپذیر با همه ملت‌ها برای پیشبرد صلح، سعادت و آزادی بشر در سراسر جهان از طریق دیپلماسی همکاری کرده‌ایم. بارها دیپلمات های ایالات متحده جان خود را در راه خدمت به بشریت در معرض خطر قرارداده و یا فدا کرده اند. مانند همیشه، ما به دفاع از عدالت و حقوق بشر ادامه داده و در کنار مردم ایران و همه فارسی زبانان که خواهان نزاکت و گفتگو هستند، خواهیم ایستاد.»

 

در ضرب المثل های شیرین ایرانی مصداق های فراوانی را می توان برای این طنز تلخ پیدا کرد از جمله: «با این حرف ها، مرغ پخته هم خنده اش می گیره»، «دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را»، «اگه زری بپوشی، اگر اطلس بپوشی، همون کنگر فروشی» و ....

 

رژیمی از «صلح، سعادت، آزادی بشر، دفاع از عدالت و حقوق بشر و همچنین در کنار مردم ایران بودن» دم زده است که علیه تمامی آنها پرونده های بسیار سیاهی دارد و منشاء تمامی پلیدی ها چه در جامعه ی جهانی و چه در ظلم علیه مردم ایران به حساب می آید. این رژیم در اقدامات تروریستی مستقیم، ایجاد و پشتیبانی از گروههای جنایتکار تروریستی، اعدام های فراقضایی، رسوایی های جاسوسی، حمایت از نظام های فاشیستی و دیکتاتوری و قاچاقچیان بین المللی مواد مخدر، ید طولایی دارد و در 79 کودتا و تغییر نظام در کشورهای مستقل، جنگ افروزی بی سابقه در تاریخ با 135 جنگ، تحریم و تروریسم اقتصادی علیه 33 کشور و دهها جرم و جنایت علیه بشریت، دخالت مستقیم داشته است.

 

رژیم آمریکا از هیچگونه صلاحیت سیاسی، حقوقی و اخلاقی برخوردار نبوده و موارد فوق الذکر در کنار استفاده از تسلیحات اتمی و قتل عام مردم ژاپن، وحشیگیری های غیر انسانی در ویتنام، سرنگونی هواپیمای مسافربری و غیرنظامی ایرانی با 290 مسافر و ... نشان از خوی غیرانسانی آن دارد.

 

دولت آمریکا هزاران میلیارد دلار برای بی ثباتی و جنگ افروزی در مناطق مختلف بویژه خلیج فارس هزینه کرده است. نظامیگری بقدری برای این رژیم اهمیت داشته است که از عمر 243 ساله آن، تنها 16 سال عاری از جنگ، کشتار و خونریری بوده است. آمریکا از سالهای پس از جنگ دوم جهانی، در کشورهای مختلف اقدام به حمایت مستقیم و غیرمستقیم از آشوب و هرج و مرج ضددولتی کرده که نتیجه برخی از آنها، روی کار آمدن دولتهای ضد مردمی و دست نشانده بوده است.

رژیم آمریکا علاوه بر اینکه خود دولت تروریستی به حساب می آید، از دهه 1960 میلادی، حداقل 8 گروه تروریستی شناسنامه دار را با کارنامه سنگین و خونین در غرب آسیا، اروپا و آمریکای لاتین، مورد حمایت قرار داده است که از جمله آنها گروههای تروریستی و جنایتکار داعش و منافقین هستند. جنایات داعش در سوریه و عراق و ... و ترور 17 هزار شهروند و مقام ایرانی توسط منافقین بر کسی پوشیده نیست. حمایت از رژیم تروریستی صهیونیستی و عربستان سعودی در کشتار مردم بی دفاع فلسطین و یمن نمونه های دیگری از جنایات تاریخی رژیم آمریکا علیه بشریت است.

دولت آمریکا به هیچ اصولی پایبند نبوده و بدون احترام به حاکمیت کشورهای مختلف بطور روزانه، در خارج از مرزهای خود، اقدامات تروریستی انجام می دهد. این رژیم طی اقدامات تروریستی پهپادی شهید قاسم سلیمانی قهرمان ملی کشورمان را (که بطور رسمی مهمان دولت عراق بود)، ترور کرد و در حداقل 6 کشور افغانستان، عراق، پاکستان، سومالی، لیبی و یمن، عامدانه شمار زیادی از اهداف و افراد غیرنظامی را مورد هدف قرار داده و می دهد.

خلاقانه ترین تکنیک ها در کشتن افراد بی گناه، توسط آمریکا بکار گرفته می شود و فهرست جنایات تروریستی و ضد بشری آمریکایی ها بسیار طولانی است. حتی جان خود مردم آمریکا هم در نزد دولتمردان این رژیم اهمیتی ندارد و حوادث داخلی اخیر بخوبی نشانگر این امر است. خفه کردن مرد سیاه پوست با فشار زانو، سرکوب خشونت بار مردم معترض، بی کفایتی دولتمردان آن در مقابله با پاندمی کرونا، نمونه هایی از این دست است. تا کنون قوانینی زیادی برای سرپوش گذاشتن روی جنایات آمریکا در پس اقدامات تروریستی، قتل های هدفمند، ترورهای سیاسی و اعدام های فراقضائی توسط کنگره این کشور به تصویب رسیده است.

حال باید پرسید که دولت آمریکا با چنین سوابق تاریک و سیاه در جهان و ظلم و جنایت علیه مردم ایران چگونه خود را «در کنار مردم ایران و همه فارسی زبانان» می پندارد؛ مردمی که از زمان کودتای 28 مرداد 1332 تا کشتار جوانان خود در طول جنگ تحمیلی بواسطه تحریک و حمایت از رژیم صدام و اقدام مستقیم نظامی علیه ناوشکن ها و سکوهای ایرانی و نهایتا سرنگون سازی هواپیمای مسافربری و سپس راه اندازی تروریسم اقتصادی، فرهنگی و نظامی و ترور ناجوانمردانه قهرمان ملی خود توسط رژیم تروریستی آمریکا را شاهد بوده اند. ظاهرا وزارت تحت تصدی پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا، منافقین و گروه های ضدایرانی و طرفدار تحریم را به عنوان مردم ایران تلقی می کنند؛ و گرنه هیچ سنخیتی برای دوستی رژیم تروریستی آمریکا با مردمی که بخاطر تحریمهای آمریکایی با درد و رنج روز افزون دست و پنجه نرم می کنند، نمی توان یافت. بنظر می رسد نیت واقعی دولت آمریکا با تشدید هر چه بیشتر تحریمها علیه مردم ایران و خروج از سازمان بهداشت جهانی در زمان پاندمی کرونا، بیشتر از قبل عیان گردید و ادعای ریاکارانه آن در قبال صلح، سعادت و آزادی و حقوق بشر، هیچ خریداری بویژه در ایران نمی تواند داشته باشد.

نویسنده: محمدحسین نامدار، کارشناس روابط بین الملل

 

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر