عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

یونان خواستار توقف عملیات‌های نظامی آنکارا شد

یونان از همه نیروهای خارجی حاضر در لیبی از جمله ترکیه خواست سریعاً خاک لیبی را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  «نیکوس دندیاس»، وزیر خارجه یونان حضور نظامی ترکیه در لیبی را محکوم کرد و خواستار توقف عملیات‌های نظامی آنکارا در این کشور شد.

دندیاس امروز چهارشنبه در شهر «القبه» لیبی با عقیله صالح، رئیس پارلمان شرق لیبی یا پارلمان طُبرُق دیدار و طی آن بر اهمیت ایجاد راه حل سیاسی برای برون رفت از بحران لیبی تأکید کرد.

به گزارش روزنامه الیوم السابع مصر، وزیر امور خارجه یونان از همه نیروهای خارجی حاضر در لیبی از جمله ترکیه خواست سریعاً خاک لیبی را ترک کنند.

دولت ترکیه به همراه ایتالیا و قطر از دولت وفاق ملی لیبی به ریاست فایز السراج حمایت می‌کند. همین حمایت‌ها به ویژه حمایت‌های سیاسی و تسلیحاتی ترکیه باعث شده است نیروهای دولت مذکور بعد از بیش از یک سال دفاع از خود در برابر نیروهای شرق لیبی، بتوانند به سمت شرق و جنوب لیبی پیشروی کنند. دولت وفاق ملی از سوی سازمان ملل و جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده است در حالی که دولت شرق فاقد مشروعیت سیاسی است.

در طرف مقابل محور ترکیه، محور عربستان سعودی، امارات، مصر، فرانسه و یونان قرار دارد که از ژنرال خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای شرق لیبی حمایت می‌کنند.

وزیر خارجه یونان دیروز با همتای تونسی خود در تونس دیدار کرد و مدعی شد که ترکیه قوانین بین‌الملل را زیر پا گذاشته است. فرانسه و یونان در بین کشورهای غیرعرب حامی حفتر، به شدت از تحرکات ترکیه به ویژه تلاش آنکارا برای اکتشاف منابع انرژی جدید در آب‌های مدیترانه نگرانند.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده