سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

یونان خواستار توقف عملیات‌های نظامی آنکارا شد

یونان خواستار توقف عملیات‌های نظامی آنکارا شد یونان از همه نیروهای خارجی حاضر در لیبی از جمله ترکیه خواست سریعاً خاک لیبی را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۸ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  «نیکوس دندیاس»، وزیر خارجه یونان حضور نظامی ترکیه در لیبی را محکوم کرد و خواستار توقف عملیات‌های نظامی آنکارا در این کشور شد.

دندیاس امروز چهارشنبه در شهر «القبه» لیبی با عقیله صالح، رئیس پارلمان شرق لیبی یا پارلمان طُبرُق دیدار و طی آن بر اهمیت ایجاد راه حل سیاسی برای برون رفت از بحران لیبی تأکید کرد.

به گزارش روزنامه الیوم السابع مصر، وزیر امور خارجه یونان از همه نیروهای خارجی حاضر در لیبی از جمله ترکیه خواست سریعاً خاک لیبی را ترک کنند.

دولت ترکیه به همراه ایتالیا و قطر از دولت وفاق ملی لیبی به ریاست فایز السراج حمایت می‌کند. همین حمایت‌ها به ویژه حمایت‌های سیاسی و تسلیحاتی ترکیه باعث شده است نیروهای دولت مذکور بعد از بیش از یک سال دفاع از خود در برابر نیروهای شرق لیبی، بتوانند به سمت شرق و جنوب لیبی پیشروی کنند. دولت وفاق ملی از سوی سازمان ملل و جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده است در حالی که دولت شرق فاقد مشروعیت سیاسی است.

در طرف مقابل محور ترکیه، محور عربستان سعودی، امارات، مصر، فرانسه و یونان قرار دارد که از ژنرال خلیفه حفتر، فرمانده نیروهای شرق لیبی حمایت می‌کنند.

وزیر خارجه یونان دیروز با همتای تونسی خود در تونس دیدار کرد و مدعی شد که ترکیه قوانین بین‌الملل را زیر پا گذاشته است. فرانسه و یونان در بین کشورهای غیرعرب حامی حفتر، به شدت از تحرکات ترکیه به ویژه تلاش آنکارا برای اکتشاف منابع انرژی جدید در آب‌های مدیترانه نگرانند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار