غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

تظاهرات سراسری علیه نتانیاهو در فلسطین اشغالی

هزاران نفر در سرتاسر سرزمین‌های اشغالی علیه فساد و نحوه مدیریت مقابله با شیوه ویروس کرونا توسط نخست وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۲۱۷

به گزارش راهبرد معاصر تظاهرات علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی شنبه شب در سراسر سرزمین‌های اشغالی آغاز شد و معترضان در شعارهای خود خواستار استعفای نتانیاهو به دلیل اتهامات فساد و نحوه مدیریت بحران ویروس کرونا شدند.

انتظار می‌رود در تظاهرات امروز هزاران نفر بار دیگر در برابر محل اقامت بنیامین نتانیاهو در خیابان بالفور در قدس اشغالی تجمع کنند. این تجمع که از ماه جولای آغاز شده بود چند هفته به علت محدودیت‌های اعمال شده به دلیل ویروس کرونا قطع شده بود.

دیگر تظاهرات نیز در بیش از ۱۰۰۰ میدان‌ و پل‌ دیگر شهرهای فلسطین اشغالی برای هجدهمین هفته متوالی برگزار خواهد شد.

در تظاهرات هفته پیش چند مورد حمله به تظاهرات کنندگان در سرتاسر فلسطین اشغالی گزارش شد.

تظاهرات هفته جاری با تمرکز بر موضوع فساد مالی نتانیاهو در زمینه خرید زیردریایی از یک شرکت آلمانی است.

نتانیاهو متهم است که برای خرید زیردریایی‌های بیشتر از شرکت آلمانی «تیسنکراپ» مداخله کرده است. افسران ارشد و چند مقام کابینه نزدیک به نتانیاهو متهم به دریافت رشوه برای پیشبرد این قرارداد با شرکت آلمانی هستند.

فارس

ارسال نظر