زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

تاکید ایران بر لزوم آزادی هرچه سریع تر ماهر الاخرس اسیر فلسطینی

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر آزادی ماهر الاخرس اسیر فلسطینی اعلام کرد: اشغالگران باید به بازداشت‌های خودسرانه پایان داده و او و صدها فلسطینی را که ناعادلانه بازداشت شده‌اند، آزاد کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 25
کد خبر: ۶۴۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه) در توئیترش با اشاره به اعتصاب غذای ماهر الاخرس اسیر فلسطینی نوشت: سه ماه است که ماهر الاخرس بدون اتهامی در بازداشت به سر می‌برد. با وجود اعتصاب غذای او و اعتراضات بین‌المللی، رژیم اسرائیل از پایان دادن به بازداشت غیرقابل‌توجیه او خودداری کرده است.

 

در این توئیت آمده است: اشغالگران باید به بازداشت‌های خودسرانه پایان داده و او و صدها فلسطینی را که ناعادلانه بازداشت شده‌اند، آزاد کنند.

 

این وزارتخانه از هشتگ ماهر الاخرس را آزاد کنید، استفاده کرده است.

 

به گزارش فارس،الاخرس ۴۹ ساله اهل شهر جنین کرانه باختری است که رژیم صهیونیستی او را در ۲۷ ژوئیه گذشته بدون تفهیم اتهام بازداشت کرده است. وی در اعتراض به بازداشت اداری خود و شمار قابل توجه دیگری از اسرای فلسطینی ۹۰ روز است که دست به اعتصاب غذا زده است.

 

به گزارش خبرگزاری فلسطینی (معا)، «احلام حداد» وکیل مدافع این اسیر فلسطینی دیروز شنبه گفت که الاخرس خطاب به ملت فلسطین وصیت کرده است که مدافع وطن و سرزمین خود باشند.

 

به گفته حداد، اسیر فلسطینی در وصیتنامه خود با تاکید بر اینکه نمی‌خواهد در بیمارستان «کبلان» رژیم صهیونیستی از دنیا برود، گفته است که هیچ کمکی از صهیونیست‌ها نمی‌خواهد جز اینکه او را به بیمارستانی در کرانه باختری منتقل کنند تا بین هموطنان و فرزندان خود جان دهد.

 

در وصیتنامه الاخرس همچنین آمده است: «نمی‌خواهم جسدم را در سردخانه قرار دهید یا آن را کالبد شکافی کنید. از اسرای قدیمی هم که به نبرد اعتصاب غذا پیوستند و خانواده‌های شهدا می‌خواهم که مرا تشییع کنند. به ملت فلسطین هم توصیه می‌کنم که مدافع وطن خود بمانند.»

 

نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین ماهر الاخرس را با حال وخیم از بیمارستان به زندان بازگرداندند./ فارس

ارسال نظر