گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد

اوباما:ترامپ هیچ برنامه ای ندارد و از واقعیت چیزی نمی داند

اوباما:ترامپ هیچ برنامه ای ندارد و از واقعیت چیزی نمی داند رئیس جمهور سابق آمریکا در سخنرانی با انتقاد از رئیس جمهور کنونی آمریکا گفت که وی واقعیت اتفاقی که برای کشور در حال روی دادن است را نمی‌داند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا در سخنرانی با انتقاد از رئیس جمهور کنونی آمریکا گفت که وی هیچ برنامه‌ای ندارد.

وی که در تجمع انتخاباتی در ایالت فلوریدا و در حمایت از «جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها صحبت می‌کرد، گفت: « وی (ترامپ) برنامه‌ای ندارد. وی حتی واقعیت چیزی که در سراسر کشور درباره همه گیری ویروس کرونا در حال اتفاق افتادن است را نمی‌داند.»

اوباما در ادامه سخنانش گفت: «دونالد ترامپ با ریاست جمهوری همانند یک نمایش برای جلب توجه‌ها به خود رفتار می‌کند.»

رئیس جمهور سابق آمریکا هشدار داد: «چیزی که ما طی این ۱۰ روز آینده انجام خواهیم داد برای دهه‌های آینده مهم خواهد بود.»

اوباما بامداد روز پنجشنبه (به وقت تهران) نیز در سخنرانی در حمایت از نامزدی «جو بایدن» برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در شهر «فیلادلفیا» در ایالت پنسیلوانیا صحبت کرد و گفت: «ترامپ به هرکسی که از وی حمایت نکند توهین کرده یا آنکه وی را به زندان تهدید می‌کند. این رفتار عادی یک رئیس جمهور نیست.»

رئیس جمهور سابق آمریکا در ادامه گفت: «دروغ و اتهام زنی بخشی از مدیریت ترامپ و معاونانش شده و باید با مشارکت گسترده در انتخاباتی آتی هیچ گونه جای تردیدی باقی نماند.»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار