بیانیه اتحادیه اروپا در شورای حکام: از پیشرفت‌های هسته‌ای ایران عمیقاً نگرانیم/ از تلاش‌ها برای دستیابی به توافقی جامع حمایت می‌کنیم دیدار وزرای خارجه ایران، مصر و عمان در اسلو ترامپ: لس آنجلس را آزاد خواهیم کرد اتحادیه اروپا: به راه‌حل دیپلماتیک درباره ایران متعهدیم نماینده ایران در آژانس: واکنش ایران به تصویب قطعنامه ضدایرانی بسیار کوبنده خواهد بود شهادت ۲ جوان و ترور یک رهبر جهاد اسلامی در کرانه‌باختری ورود عراقچی به اسلو + فیلم وقوع یک انفجار مهیب در حلب اعلام حکومت نظامی ۱۰ ساعته در لس‌آنجلس اعلام منع آمد و شد در لس‌آنجلس برای مهار اعتراضات افزایش ناآرامی‌ها در آمریکا / اعتراضات به نیویورک رسید بازداشت یکی از ساکنان تل‌آویو به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت یک قاچاقچی ایرانی در نیوزیلند به جرم تجاوز زاخارووا: روسیه قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد عراقچی: هرگونه تصمیم نسنجیده در شورای حکام با پاسخ مقتضی ایران مواجه خواهد شد

ترامپ: اوباما زیر پای بایدن را خالی کرد

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه مدعی شد که مقامات ارشد حزب دموکرات، از جمله «باراک اوباما» و «نانسی پلوسی»، رئیس‌جمهور فعلی آمریکا و نامزد پیشین حزب دموکرات را برای برکناری از رقابت‌های انتخاباتی به شدت تحت فشار گذاشته بودند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه روز سه‌شنبه گفت شکی نیست «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا و نامزد پیشین حزب دموکرات توسط اعضای ارشد این حزب، از جمله «باراک اوباما» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا که «نمی‌توانند او را تحمل کنند»، وادار به خروج از رقابت‌های انتخاباتی شد.

روزنامه نیویورک‌پست گزارش داد که ترامپ در این باره گفت: نه اوباما چشم دیدن بایدن را دارد، نه بایدن چشم دیدن او را. اوباما در این زمینه نقش داشته است، چراکه گفته بود قرار نیست از او حمایت کند.

ترامپ همچنین درباره موافقت دیگر رهبران حزب دموکرات با کناره‌گیری بایدن گفت: نانسی پلوسی (رئیس پیشین مجلس نمایندگان آمریکا) او را به حال خود رها کرد. همه او را رها کرند و گفتند یا خودت دوستانه کنار می‌روی یا رهایت نمی‌کنیم. این اتفاقی است که افتاده. او هیچ انتخابی نداشت. جای هیچ شکی نیست.

بایدن ۸۱ ساله، یکشنبه پس از تحمل فشار سه‌هفته‌ای از سوی اعضای ارشد حزب دموکرات، از رقابت‌های انتخاباتی کناره‌گیری کرد.

طبق گزارش‌ها، اوباما پس از عملکرد ضعیف بایدن در اولین مناظره انتخاباتی مقابل ترامپ به بایدن گفته بود که شانس او برای شکست دادن ترامپ تا اندازه زیادی کاهش یافته است. گفته شده پلوسی هم به بایدن گفته بود نتایج نظرسنجی‌ها نشان داده او ظرفیت لازم برای شکست دادن این نامزد جمهوری‌خواه در ماه نوامبر را ندارد.

ترامپ در این باره گفت: به او گفتند کنار برود. گفتند «قرار نیست پیروز شوی». من واقعا در نظرسنجی‌ها، مدام به خوبی او را شکست می‌دادم.

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در این باره گفت: فکر می‌کنم همه چیز از مناظره شروع شد. این مناظره واقعا پایان بایدن بود. در مناظره عملکردش خوب نبود. فکر می‌کنم که من خوب بودم. بعضی‌ها می‌گویند من بسیار خوب بودم، اما این که واقعا خوب بوده‌ام یا نه، او به هر حال، خوب نبود. صراحتا، فکر می‌کنم که این پایان بایدن بود.

ترامپ گفت که مسلما، با «کامالا هریس» نامزد احتمالی حزب دموکرات برای جایگزینی بایدن، پس از تایید رسمی او مناظره خواهد کرد.

او در ادامه، هریس را «رادیکال‌تر» از بایدن دانست که بیشتر «معتدل» بود.

نامزد حزب جمهوری‌خواه درباره هریس گفت: او یک چپ‌گرای افراطی است و این کشور یک چپ افرطی نمی‌خواهد تا نابودش کند. او بسیار رادیکال‌تر از بایدن است. او مرز‌های باز می‌خواهد. او چیز‌هایی می‌خواهد که هیچ کسی نمی‌خواهد حتی نگاهی به آن بیاندازد.

ترامپ افزود: واقعا کاری که باید بکنید این است که نگاهی به سن فرانسیسکو بیاندازید و آن را با چیزی که قبل از دادستان ایالتی شدن او بود، مقایسه کنید. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار