تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

وزیر صمت:تشدید بازرسی‌ها و کنترل قیمت و موجودی انبارها/ مشکلی درباره تامین کالاهای اساسی نداریم

علیرضا رزم حسینی از آغاز طرحی برای تشدید بازرسی‌ها و کنترل قیمت و موجودی انبارها از روز شنبه هفته آتی با همراهی بسیج و سازمان تعزیرات خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا رزم‌حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت عصر امروز (سه‌شنبه 6 آبان) بعد از حضور در کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگویی اظهار داشت: بنده در جلسه امروز کمیسیون اقتصادی گزارشی از وضعیت موجودی کالاهای اساسی و همچنین کالاهایی که در سطح جامعه استفاده می‌کنند ارائه کردم.

وی با بیان اینکه در این جلسه درباره وضعیت قیمت‌ها و نظارت بر کالاها هم گزارشی را به اعضای کمیسیون ارائه کردم، ادامه داد: از شنبه تشدید نظارت و کنترل بر بازار از سوی وزارت صمت به صورت هوشمند انجام خواهد شد و نیروهای بازرس به همراه بسیجیان عزیز به تجهیزاتی که نیازمند کنترل بیشتر بر بازار هستند تجهیز شدند.  قرار است با همکاری تعزیرات برای بازرسی بیشتر اقدامات خود را تشدید کنیم. 

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه  قرار است از مراکز اصلی و انبارها و بنکدارهایی که طبق قانون کالا را نگهداری می‌کنند بازدید کرده و از گرانفروشی و تخلفی را مشاهده کنیم طبق قانون با آنها برخورد خواهد شد، عنوان کرد: واردات کالاهای اساسی در چند وقت اخیر نیز به خوبی صورت گرفته و بانک مرکزی هم همکاری خوبی با وزارت صمت شروع کرده است.

رزم حسینی اظهار داشت: در نیمه دوم سال جاری نسبت به افزاش واردات مورد نیاز مردم اقدام خواهد شد ضمن اینکه براساس مصوبه کمیسیون جهش تولید به ریاست معاونت اول رئیس‌جمهور 50 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای شرکت‌کننده‌های داخلی درنظر گرفته‌ایم تا از آن به عنوان سرمایه در گردش استفاده کنند. 

وی گفت: تلاش ما برای کاهش قیمت‌ها است هر چند ما می‌دانیم برخی از این افزایش قیمت‌ها به دلیل افزایش نرخ ارز است ولی سعی خواهیم کرد ثبات قیمتی را در بازار اجرایی کنیم. 

تسنیم

ارسال نظر