غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

عراقچی: ایران برای حل مسالمت‌آمیز مناقشه قره‌باغ طرح ابتکاری دارد/در سفر به کشورهای منطقه این طرح را تبیین خواهم کرد

معاون سیاسی وزیر امور خارجه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با ارائه طرح ابتکاری به‌دنبال حل مسالمت‌آمیز مناقشه قره‌باغ است، گفت: در سفر به کشورهای منطقه این طرح را تبیین خواهم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر به‌نقل از روابط‌عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی، عباس عراقچی در دیدار با استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه تبریز و آذربایجان از ستون‌های ایران هستند، اظهار داشت: امنیت مرزنشینان و مردم برای ما بسیار مهم است و من قبل از آغاز سفر خود به جمهوری آذربایجان، روسیه، ارمنستان و ترکیه از مرزهای استان‌های آذربایجان شرقی و اردبیل بازدید کردم.

وی اضافه کرد: ایران سه سد مشترک با جمهوری آذربایجان دارد و مسائلی در این‌باره وجود دارد که در سفر خود به باکو با طرف آذربایجانی گفت‌وگو خواهیم کرد.‌ همچنین در این سفر منطقه‌ای حامل ابتکار جمهوری اسلامی ایران برای حل مسالمت‌آمیز جنگ میان دو همسایه هستیم که در دیدارهایم با مقام‌های این کشورها به تبیین آن خواهم پرداخت.

معاون سیاسی وزیر امور خارجه اظهار امیدواری کرد با کمک همه کشورهای موثر منطقه، آرامش و صلح در منطقه حکمفرما شود.

استاندار آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به وجود بیش از 130 کیلومتر مرز مشترک با جمهوری آذربایجان و وقوع درگیری‌های قره‌باغ در امتداد این مرزها، گفت: با وجود اصابت صدها خمپاره و راکت، حتی یک نفر از مرزنشینان ما در منطقه خداآفرین خانه‌های خود را ترک نکردند.

محمدرضا پورمحمدی با اشاره به بازدیدهای خود از منطقه گفت: در این بازدیدها مرزنشینان اظهار می‌کردند که ما مدافع امنیت و استقلال ایران هستیم و خاک و خانه خود را ترک نمی‌کنیم.

وی هویت ایران مدرن را مدیون دلیرمردان و شیرزنان آذربایجانی ذکر کرد و گفت: در انقلاب مشروطه، انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی آذربایجانی‌ها با از جان گذشتگی، برای اقتدار و سربلندی ایران تلاش کردند.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: باید با گسترش رفاه و عدالت در همه جای ایران و نگاهی نو به اقوام، از ظرفیت‌های آن‌ها برای قدرتمندی و توسعه بیشتر ایران استفاده شود چون ایران متشکل از اقوام مختلف است که عاشق این سرزمین هستند.

وی با اشاره به نامه های قبلی خود برای وزارت خارجه درباره امنیت مرزها گفت: جمهوری آذربایجان و ارمنستان همسایه ما هستند و ما با احترام به تمامیت ارضی کشورها، طرفدار حل مسالمت آمیز مناقشه و پایان دادن به اشغالگری هستیم و به طور حتم دستگاه دیپلماسی کشور نیز در این خصوص اقدامات لازم را انجام خواهد داد.

تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار