سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

تخطی مدارس خاص و غیر انتفاعی از دستورالعمل‌های آموزش مجازی/ دانش آموزان و والدین خسته شدند

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: دانش آموزان و خانواده‌ها از آموزش مداوم و طولانی در شبکه مجازی خسته شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در پیام تصویری خطاب به مدارس خاص و غیردولتی اظهار کرد: متأسفانه مشاهده شده است که در طول ایام گذشته برخلاف دستورالعمل ارسالی که برای نحوه اداره مدارس و زمان کلاس‌های درس ارسال شد، برخی مدارس تخطی کرده‌اند و دقیقا برنامه هفتگی حضوری دانش آموزان را در فضای مجازی دنبال می‌کنند.

وی با بیان اینکه حداکثر تدریس کلاس در آموزش مجازی یا آموزش در زمان بحران برای متوسطه اول و دوم ۳۵ دقیقه و برای دوره ابتدایی ۲۵ دقیقه است، افزود: متأسفانه بعضی مدارس و به ویژه مدارس غیردولتی به نوعی وارد رقابت شده‌اند و دانش‌آموزان را از ساعت یک ربع به هشت تا 14:30 یا 15 در کلاس های مجازی نگه می دارند و همچنین کلاس‌های فوق برنامه و کتاب‌های غیر درسی را در این برنامه‌ها قرار می‌دهند.

فولادوند تصریح کرد: دستورالعمل ساعت آموزش در کلاس‌های مجازی به شماره ۱۱۸۶۴۲/۷ در تاریخ ۲۷ مهر امسال به مدارس ابلاغ شده است و باید مدارس بر اساس این دستورالعمل، زمان مجاز را رعایت کنند؛ همچنین کتب غیر درسی به هیچ عنوان نباید در این برنامه تدریس شود و تأکید بر روی برنامه درس ملی است.

فولادوند به مدارس غیر دولتی و خاص هشدار داد و افزود: مواظب سلامت دانش آموزان باشید چرا که دانش‌آموزان مدت مدیدی اینگونه باید آموزش ببینند و این سبک آموزش، دانش آموزان را دچار مشکل بینایی و جسمی می‌کند. باید سلامت دانش‌آموز در اولویت باشد و زمان مقرر رعایت شود.

وی اضافه کرد: خواهش می‌کنم مؤسسان مدارس غیر دولتی، سلامتی دانش‌آموزان را مد نظر قرار دهند. برنامه برای ورزش صبحگاهی و برای تحرک و شادابی دانش‌آموزان داشته باشند و صرفا از طریق شبکه «شاد» ارتباط با دانش آموزان داشته داشته باشند و اصل تأکید ما بر استفاده از شبکه شاد است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اضافه کرد: این مطالبی که عرض کردم خواسته خانواده‌هاست چراکه دانش ‌آموزان و خانواده‌ها از آموزش مداوم و طولانی در شبکه مجازی خسته شده‌اند. تاکید ما این است که از محتوای درست و غنی آموزشی شبکه شاد استفاده شود و دانش‌آموزان را بعد از تدریس به تماشای تکرار مباحث که در برنامه آموزشی تلویزیون ترتیب داده شده، ارجاع دهید و به مباحث سلامت دانش‌آموزان بپردازید.

فارس

ارسال نظر