پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

تلاش پامپئو در اندونزی برای یافتن «راه‌های جدید» مقابله با چین

تلاش پامپئو در اندونزی برای یافتن «راه‌های جدید» مقابله با چین وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به اندونزی گفت، در همکاری با این کشور به‌دنبال راه‌هایی جدید برای مقابله با چین خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 29
کد خبر: ۶۴۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه در سفر به اندونزی گفت، در همکاری با این کشور به دنبال یافتن «راه‌های جدید» مقابله با چین خواهد بود.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، پامپئو گفت، به تلاش اندونزی برای حفظ امنیت آب‌های خود و رد «ادعاهای غیرقانونی چین» در دریای جنوب چین، احترام می‌گذارد.

 

او در نشست خبری با «رتنو مرسودی» همتای اندونزیایی خود «اقدام قاطعانه» اندونزی در خصوص حفظ حق حاکمیت در آب‌های تحت منازعه اطراف جزایر «ناتونا» را مورد تحسین قرار داد.

 

مرسودی نیز در این نشست خبری گفت اندونزی و آمریکا به تقویت همکاری‌های نظامی از طریق تقویت خریدهای تسلیحاتی، تمرین و رزمایش، اشتراک‌گذاری اطلاعات و همکاری‌ در زمینه امنیت دریایی ادامه خواهند داد.

 

پامپئو روز دوشنبه پیش از سوار شدن به هواپیما به مقصد هند اولین مقصد خود، در این باره گفت هدف اصلی این دور سفرهای آسیایی به مقصد هند، سریلانکا، مالدیو و اندونزی «شامل بحث درخصوص تلاش ملت‌های آزاد برای برای مقابله با تهدیدات حزب کمونیست چین» خواهد بود.

 

پامپئو همچنین اعلام کرده آمریکا «انجمن ملی اتحاد مسالمت‌آمیز چین» را مأموریتی خارجی شناخته و از توافق با پکن درخصوص تقویت همکاری‌های منطقه‌ای خارج خواهد شد.

 

«وانگ ونبین» سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز پنجشنبه در واکنش به سخن‌پراکنی‌ها و اقدامات تحریک‌آمیز اخیر پامپئو هشدار داد آمریکا باید آسیب زدن به روابط دوجانبه با چین را پایان دهد./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار