نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست

پامپئو خطاب به انصارالله یمن: به همکاری با ایران خاتمه دهید

وزیر امور خارجه آمریکا ضمن تکرار اتهامات خود علیه جنبش انصارالله یمن، از آن خواست به همکاری با ایران خاتمه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 29
کد خبر: ۶۴۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه با تکرار ادعاهای همیشگی علیه جنبش «انصارالله یمن»، پاسخ‌های نظامی به حملات عربستان سعودی را محکوم کرد.

پامپئو پاسخ‌های دفاعی یمن به حملات عربستان را حمله نامید و مدعی شد: «حملات شبه‌نظامیان حوثی که با حمایت ایران صورت می‌گیرد، امنیت منطقه را مورد تهدید قرار می‌دهد».

در حالی که هزاران یمنی در نتیجه حمایت آمریکا از جنگ عربستان در یمن کشته شده‌اند، وزیر امور خارجه آمریکا گفت: «حملات حوثی‌ها امنیت غیرنظامیان و همچنین جان آمریکایی‌ها را به خطر انداخته است».

وی افزود: «حوثی‌ها باید به همکاری و تعامل با ایران خاتمه دهند. آن‌ها باید به تهدیدات خود علیه امنیت منطقه پایان دهند».

سخنگوی ائتلاف سعودی متجاوز به یمن چهارشنبه‌ شب مدعی شد که پدافند این ائتلاف دو  فروند موشک بالستیک را که به سمت «نجران» جنوب غربی عربستان شلیک شده بود، رهگیری و منهدم کرده است.

این ائتلاف همچنین مدعی شده بود که شش فروند پهپادی را که از سمت یمن به سوی اراضی عربستان سعودی ارسال شده بود، رهگیری و منهدم کرده است.

دولت نجات ملی یمن که انصارالله بخشی از آن است، دو هفته پیش با افزایش تعداد حملات هوایی ائتلاف سعودی به خاک یمن و به‌تبع آن کشته و زخمی شدن شهروندان این کشور اعلام کرد که این حملات را به عملیات موشکی و پهپادی پاسخ خواهد داد.

فارس

ارسال نظر