تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی

کاهش قیمت نفت در بازارهای جهانی امروز در بازارهای جهانی قیمت نفت با تاثیر افزایش مبتلایان بیماری کووید 19 و کاهش تقاضا در بازارهای جهانی یک و نیم دلار در هر بشکه کاهش یافت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 29
کد خبر: ۶۴۸۱۷

به گزارش راهبرد معاصر قیمت هر بشکه خام برنت با 1.55 دلار کاهش نسبت به روز گذشته بشکه‌ای37 دلار و 57 سنت به فروش رفت.

قیمت نفت آمریکا هم کاهش 1.46 دلار داشت و بشکه‌ای 35 دلار و 93 سنت معامله شد.

قیمت بنزین هم با 3.24 دلار کاهش گالنی 104 دلار  و 90 سنت به فروش رفت.

نفت کوره و گازوئیل کاهش‌هایی به ترتیب 3 و 9 و نیم دلار را داشتند.

خبرگزاری رویترز نوشت امروز پنجشنبه قیمت نفت با 5 درصد کاهش به کمترین میزان از اواسط ماه ژوئن تاکنون رسید و کاهش روز گذشته را ادامه داد.

کاهش قیمت نفت بیشتر تحت تاثیر ویروس کرونا و تاثیر آن بر تقاضای بازار شکل گرفته است.

بر اساس این گزارش شمار ابتلایان به کووید 19 در اروپا افزایش یافته و فرانسه مردم را ملزم کرده تا در خانه بمانند و از روز جمعه به غیر از فعالیت‌های ضروری از خانه خارج نشوند.

همچنین در آلمان قرار است رستوران‌ها و تئاتر و کافه‌ها از دوم نوامبر تا پایان ماه بسته خواهد بود.

استفان اینس، رئیس تحلیلگران بازار جهانی در AXI می‌گوید عملیات قرنطینه در کشورها به کاهش تقاضا و نگرانی از بازار کمک کرده است و در کوتاه مدت چشم انداز برای نفت وضعیت مناسبی ندارد.

کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) و هم پیمانانش اوضاع وخیم تقاضای نفت و چشم انداز آن را و نیز افزایش عرضه در لیبی یکی از اعضای اوپک را رصد خواهند کرد.

اوپک پلاس در نظر دارد تا کاهش تولید را از ژانویه 2021 از 7.7 میلیون بشکه فعلی به 5.7 میلیون بشکه در روز برسانند.

منابع نفتی لیبی اعلام کردند در حال حاضر لیبی روزانه 680 هزار بشکه نفت تولید می‌کند و انتظار می‌رود تولید این کشور طی چند هفته آینده به یک میلیون بشکه در روز برسد.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها قرار است اوپک پلاس 30 نوامبر و اول دسامبر نشست داشته باشند.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار