خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت شهادت یکی دیگر از بسیجیان مصدوم حمله تروریستی جاده خاش شمخانی کنار رفت؛ علی بوری سرپرست فرمانداری اهواز شد پزشکیان: تمامی دستگاه‌ها باید نسبت به رفع ناترازی‌ها دغدغه‌مند باشند

سردار نقدی در دیدار با خانواده شهید محمد محمدی: ما امنیت جامعه‌مان را مدیون فداکاری‌ها و گذشت‌ها هستیم

سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران در منزل شهید امر به معروف و نهی از منکر، محمد محمدی حضور یافت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 29
کد خبر: ۶۴۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران در منزل شهید امر به معروف و نهی از منکر محمد محمدی که در شرق تهران به دست اراذل و اوباش به درجه رفیع شهادت نائل آمده بود، حضور یافت.

سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا نقدی در دیدار با خانواده شهید محمدی گفت: ما امنیت جامعه‌مان را مدیون همین فداکاری‌ها و گذشت‌ها هستیم و این جوانان رشید مسیر خود را از حضرت اباعبدالله (ع) یاد گرفتند و جامعه ما باید قدر این جوانمردان بزرگ را بشناسد و طبیعتاً سپاه و همه دستگاه‌های مسئول هم باید دین خود را به این جوانان رشید ادا کنند.

وی افزود: این شهید، مورد خلاف اخلاق را با زبان خوش تذکر داد و امر به معروف درست و به موقعی داشت که خداوند هم قدر او را خوب دانست و بالاترین درجه را که شهادت است نصیب او کرد.

معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران گفت: البته آن افراد گمراهی که مرتکب این جنایت شدند مقصر اصلی نیستند و مقصر آن‌هایی هستند که فضای مجازی فاسد، خشن و پر از جنایت را بر مردم ما مسلط کردند و فضای مجازی کشور را به دست باند‌های صهیونیستی دادند.

سردار نقدی افزود: افرادی هم که در عمل مرتکب این جنایات می‌شوند قربانی سوءنیت‌هایی هستند که برخی افراد با نیات خاص می‌آیند و جامعه را به فساد می‌کشند.

وی گفت: امیدواریم این مسئله از ریشه اصلاح شود و شکل گیری این نوع آدم‌های بی ریشه و رذل را که در گوشه و کنار پیدا می‌شوند شاهد نباشیم.

بسیجی شهید محمد محمدی شامگاه 27 مهر در درگیری با 7 نفر از اراذل و اوباش محله تهرانپارس مورد ضرب و جرح با چاقو قرار گرفت و به شهادت رسید.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار