نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

ماکرون: فرانسه مشکلی با هیچ دینی ندارد

ماکرون: فرانسه مشکلی با هیچ دینی ندارد تنها چند روز از اظهارات ضد اسلام رئیس جمهور فرانسه نمی‌گذرد که وی شامگاه روز شنبه در پیامی در توئیتر مدعی شد که این کشور مشکلی با هیچ دینی ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۷ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 31
کد خبر: ۶۵۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر  «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه شنبه در پیامی در توئیتر مدعی شد که این کشور مشکلی با هیچ دینی ندارد.

وی در این پیام توئیتری که به دو زبان عربی و فرانسوی منتشر شده، نوشت: «بر خلاف چیزی که من طی روزهای اخیر در رسانه‌های اجتماعی دیده و شنیده‌ام، کشور ما مشکلی با هیچ دینی ندارد».

ماکرون در ادامه نوشت: «تمامی آنها آزادانه فعالیت دارند. بدون انگ زدن. فرانسه به صلح و همزیستی مشترک پایبند است».

اظهارات اسلام‌ستیزانه امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه پس از اقدام معلم تاریخ فرانسوی در انتشار کاریکاتور موهن از پیامبر اکرم (ص) و اصرار ماکرون در ارائه لایحه‌ای ضداسلامی سبب شده تا فرانسه روی خط تنش و ناامنی قرار بگیرد.

تاکنون در بسیاری از کشورهای اسلامی پرچم فرانسه و عکس رئیس‌جمهور آن آتش زده شده یا در برابر سفارت این کشور، تجمعاتی برگزار شده است و مسلمانان خواستار عذرخواهی رسمی مقامات فرانسوی شده‌اند.

همچنین در بسیاری از کشورهای اسلامی پویش تحریم کالاهای فرانسوی به راه افتاده که این اقدام موجب هراس مقامات این کشور اروپایی شده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار