دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

حمایت دانمارک از اقدام ضد اسلامی ماکرون

وزیر خارجه دانمارک در مصاحبه با یکی از رسانه‌های این کشور از اقدام ضد اسلامی رئیس جمهور فرانسه جانبداری کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۷۲۴

به گزارش راهبرد معاصر دانمارک از کشورهای سابقه‌دار در اقدامات ضد اسلامی، چهارشنبه‌شب، از مقامات فرانسه که اخیرا به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص)  اهانت کردند، حمایت کرد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، «جپه کوفود» وزیر خارجه دانمارک در مصاحبه با یکی ازرسانه‌های این کشور با استفاده از عباراتی چون آزادی بیان و دموکراسی گفت: «دانمارک با فرانسه ابراز همبستگی می‌کند».

وزیر خارجه دانمارک از سخنان اخیر «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور فرانسه علیه «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه انتقاد کرد و آن را سئوال‌برانگیز خواند.

در پی اقدام نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» به انتشار کاریکاتوری توهین آمیز از «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، آنکارا به پاریس هشدار داد که اقدامات حقوقی و دیپلماتیکی متناسبی در پیش خواهد گرفت.

وزیر خارجه دانمارک در حالی از فرانسه حمایت کرده که در سال ۲۰۰۵ یکی از شبکه‌های تلویزیونی دانمارک با پخش فیلم ضد اسلامی به جامعه مسلمانان اهانت کرد. چندی قبل نیز یک گروه راست افراطی در دانمارک به کتاب مقدس مسلمانان جهان اهانت کرد.

اقدام اخیر ضد اسلامی رئیس جمهور فرانسه و یکی از نشریات این کشور با اعتراض گسترده مسلمانان جهان دراقصی نقاط جهان از جمله سومالی، کرانه باختری، بنگلادش، ایران ،عراق و ترکیه مواجه شد.

فارس

ارسال نظر