پرونده انحراف وزارت صمت از دستورالعمل خودرو به نهاد‌های نظارتی ارسال شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی ۷۱هزار و ۵۳۶ تومان شد جزییات پیش فروش بلیط قطار اربعین جزئیات بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث ۱۴۰۴ قیمت جدید طلا و سکه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ / سکه ۲.۵ میلیون سقوط کرد وزیر نیرو: هیچ واحد صنعتی به دلیل کمبود برق تعطیل نمی‌شود بنیاد مسکن: برآورد اولیه خسارات حمله اسرائیل بین ۳ تا ۴ همت بود خبر جدید درباره وصول چک‌های بانکی قیمت جدید طلا و سکه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / کف قیمتی سکه شکسته شد قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / دلار یک کانال سقوط کرد جزئیات احکام مالیاتی بسته حمایتی دولت / تمدید برخی مواعد مالیاتی با ابلاغیه رئیس‌جمهور؛ پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر تمدید شد حقوق کارگران دو برابر شد + جدول واریز یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی حساب برای این دهک‌ها خبر مهم درباره کالابرگ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی و ارائه درخواست بازبینی

امکان عرضه مرغ با نرخ مصوب وجود دارد؟

نایب رئیس انجمن مرغداران گوشتی گفت: اگر صددرصد نهاده‌های دامی در اختیار مرغدار قرار گیرد، امکان عرضه مرغ با نرخ مصوب وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 31
کد خبر: ۶۵۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۷ هزار و ۳۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۲۵ هزار تومان است.

وی افزود: علی رغم آنکه وعده‌های دولت نسبت به تامین نهاده دامی با نرخ مصوب محقق نشده است، اما به دنبال برخورد تعزیراتی با واحد‌های مرغداری هستند که با این وجود قرار نیست جور ناتوانی و عدم ایفای تعهدات دولت را مرغداران به دوش بکشند.

اسداله نژاد قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده را ۱۸ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به تامین ۵۰ درصد نهاده دامی با نرخ مصوب و تامین بخش اعظم نهاده ها از بازار آزاد، قیمت تمام شده تولید به شدت بالاست.

وی قیمت مصوب هر کیلو مرغ زنده را ۱۳ هزار و ۱۰۰ تومان با احتساب ۱۰ درصد افزایش یا کاهش در اختیار استانداران و نرخ مصوب مرغ گرم را ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: اگر ۱۰۰ درصد نهاده‌های دامی با نرخ مصوب در اختیار مرغدار قرار گیرد، مرغ با نرخ  مصوب ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان توزیع می‌شود.

اسداله نژاد ادامه داد: اگر دولت به تعهدات خود در ارتباط با توزیع نهاده عمل نکند و بدون نظرخواهی از وزارت جهاد و تشکل‌ها مصوبه‌ای را ابلاغ کند، بدیهی است که هیچ منطقی این امر را نمی‌پذیرد.

این مقام‌مسئول از کمبود عرضه مرغ خبر داد و گفت: بنابر پیش بینی‌های قبلی، عرضه مرغ به سبب نبود میل و رغبت مرغداران به جوجه ریزی کاهش یافته است که اگر تدابیر جدی برای بازار نهاده‌های دامی‌اندیشیده نشود، قیمت مرغ دچار بحران می‌شود.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه بازار نهاده‌های دامی تغییر محسوسی نداشته است، بیان کرد: با وجود ساماندهی سامانه بازارگاه نهاده‌های دامی، انتظار می‌رود که ۱۰۰ درصد ذرت و سویا با نرخ مصوب در اختیار مرغداران قرار گیرد و در این صورت احتمال کاهش قیمت مرغ وجود دارد.

وی نرخ کنونی هر کیلو ذرت را ۳ هزار و ۵۰۰ تومان و کنجاله سویا را بالای ۱۴ هزار تومان اعلام کرد.

اسداله نژاد از افزایش قیمت جوجه یکروزه خبر داد و گفت: نرخ کنونی هر قطعه جوجه یکروزه ۲ هزار و ۷۰۰ تا ۲ هزار و ۸۰۰ تومان بوده که نسبت به روز‌های اخیر در بازار افزایش یافته است، اما همچنان با نرخ مصوب فاصله دارد.

وی درباره آینده تولید مرغ گفت: اگر دولت نهاده‌های دامی مرغداران را تامین نکند، با بحران و چالش در تولید و قیمت مرغ در بازار روبرو خواهیم شد.

باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار