اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم پاسخ سفارت ایران به مقاله نشریه دانمارکی درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای کشورمان  روسای جمهور ایران و لبنان در دوحه دیدار کردند حزب الله لبنان: سلاح‌های مقاومت خط قرمز هستند بقائی: مهار نکردن اسرائیل، تکرار حملات در منطقه را در پی دارد دیدار و گفتگوی پزشکیان با بن سلمان در دوحه پزشکیان در نشست اضطراری سران کشور‌های اسلامی و اتحادیه عرب: تروریست‌های حاکم بر تل آویو جری‌تر شده‌اند اسلامی: ملت ایران نه تهدیدپذیر است و نه تسلیم شدنی؛ دانش صنعت هسته‌ای کشورمان با بمباران از بین نخواهد رفت وزیر خارجه آمریکا فردا به قطر سفر می‌کند امیر قطر: دوحه هدف حمله خائنانه اسرائیل قرار گرفت بیانیه طلبکارانه اتحادیه اروپا علیه ایران در کنفرانس عمومی آژانس

آرای زودهنگام انتخابات آمریکا از ۹۰ میلیون گذشت

رسانه‌های آمریکایی از افزایش تعداد آرای زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری این کشور به بیش از ۹۰ میلیون رأی در فاصله سه روز مانده به انتخابات خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۸ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 31
کد خبر: ۶۵۰۸۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه خبری سی‌ان‌ان، آمارهای اعلام شده از سوی مسئولان برگزاری انتخابات در 50 ایالت آمریکا حاکی از این است که تا صبح روز شنبه به وقت محلی تعداد افرادی که قبل از روز رسمی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا یعنی سوم نوامبر (13 آبان) رأی خود را به صندوق انداخته و یا پست کرده‌اند، از 90 میلیون نفر فراتر رفته است.

اخذ بیش از 90 میلیون رأی زودهنگام در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در حالی رقم خورده است که در انتخابات سال 2016 که به پیروزی دونالد ترامپ انجامید، در مجموع 136.5 میلیون نفر در انتخابات شرکت کرده بودند. به عبارت دیگر آمار شرکت‌کنندگان در فرآیند رأی‌گیری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اکنون به حدود دوسوم کل شرکت‌کنندگان در انتخابات قبلی رسیده است.

منابع رسمی در آمریکا گزارش داده‌اند که تاکنون تعداد آرای زودهنگام اخذ شده در ایالت‌های تگزاس و هاوایی از آمار کل شرکت‌‌کنندگان در انتخابات قبلی ریاست جمهوری در این دو ایالت عبور کرده است.

بر اساس گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا در نقاط مختلف آمریکا، اغلب شهروندان این کشور ترجیح می‌دهند که رأی خود را به‌صورت پستی ارسال کنند؛‌ به‌طوری که در این دوره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رکورد بیشترین آرای پستی در تاریخ این کشور با اختلاف بسیار زیادی نسبت به دوره‌های گذشته شکسته شده است.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار