پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها
دولت ارز را در حسابی خاص بلوکه کرده‌ است

حمله یک نماینده به دولت در صحن علنی + فیلم

نماینده تهران با بیان اینکه دولت بخشی از ارزهای خود را در حسابی خاص بلوکه کرده و در چرخه عرضه وارد نمی‌کند، گفت: استقلال سیاسی و اقتصادی کشور باید حفظ شده و نباید اجازه داد پیام ناکارآمدی القاء شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 01
کد خبر: ۶۵۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مالک شریعتی نیاسر، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی و طی اخطاری نسبت به رعایت شأن نمایندگی گفت: متأسفانه دولت در اظهارنظرهای رسانه‌ای و هم نماینده دولت در صحن به دفعات پشت تریبون، مجلس را متهم می‌کنند که با طرح‌هایش به دنبال ایجاد تورم در جامعه است. در حالیکه مجلس برای رفع مشکلات پیشنهاد می‌دهد.

 

او ادامه داد: مجلس از ابتدا در طرح خود کالابرگ الکترونیکی را برای توزیع کالاهای اساسی مورد نیاز مردم پیشنهاد کرد؛ به علاوه تورم چند برابر نخواهد شد. موضوع طرح، توزیع عادلانه کالاهای اساسی مردم است. دولتی که نمی‌تواند ناکارآمدی خودش را پس از هفت و نیم سال جبران کند، نباید درباره این طرح مردمی چیز دیگری القا کند.

 

شریعتی اظهار کرد: وضعیت ارزی کشور در سال ۹۹ به مراتب بهتر از سال ۹۸ است و حتی از سال پایانی دولت دهم وضعیت بهتری داریم. دولت ارز کافی در اختیار داشته است، اما متأسفانه با بلوکه کردن در حسابی خاص، در چرخه ارزی کشور وارد نکرده است و این گمان ایجاد شده که یک پیوند سیاسی مخفیانه‌ای بین جریان قدرت و ثروت حاکم بر دولت با جریان‌های خارجی رقم می‌خورد تا معیشت و اقتصاد مردم را به اتفاقات خارجی پیوند بزنند. استقلال سیاسی و اقتصادی کشور باید حفظ شده و نباید اجازه داد پیام ناکارآمدی القاء شود.

 

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس تصریح کرد: از دولت و نماینده آن می‌خواهم این بحث های سیاسی و رسانه‌ای را اینجا در مجلس مطرح نکنند و بهتر است بحث کارشناسی بیان شود.

 

 

 

قاضی‌زاده هاشمی در ادامه خطاب به شریعتی گفت که تذکر شما نسبت به بیانات دولت بود و ما انتظار داشتیم در دستور کار باشد./ باشگاه خبرنگان، خبرگزاری دانشجو

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار