برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم

رئیس کمیسیون امنیت ملی:أسیود تحت بازجویی نیروهای امنیتی و اطلاعاتی کشور است

رئیس کمیسیون امنیت ملی ضمن اعلام خبر بازداشت حبیب أسیود سرکرده گروهک تروریستی الاحوازیه و حضور وی در تهران گفت: أسیود تحت بازجویی نیروهای امنیتی و اطلاعاتی کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 01
کد خبر: ۶۵۱۴۵

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی با اشاره به دستگیری و انتقال حبیب أسیود سرکرده گروهک تروریستی الاحوازیه به عنوان طراح عملیات ترویستی رژه اهواز در سال ۹۷، گفت: معمولا سرکردگان گروهک های تروریستی در اروپا و آمریکا مستقر هستند و نوچه ها، عوامل و ابزاردست هایی در داخل دارند تا به عنوان پیاده نظام، پروژه های آنها را انجام داده و هر تهدیدی باشد شامل حال آنها شود که بعد از عملیات ها نیز معمولا به خارج از کشور منتقل می شوند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به پیدایش گروهک ضد مردمی و برانداز الاحوازیه، یادآور شد: الاحوازیه یک گروهک پان عربیست و تجزیه طلب بوده که از زمان شروع جنگ ایران و عراق فعال بودند و از دنباله های خلق عرب به سرپرستی شبیر خاقانی محسوب می شوند.

وی افزود: در زمان جنگ تحمیلی نیز وقتی جان و بدن مردم خوزستان زیر تانک های نیروهای بعث عراق له می شد، این گروهک با قربانی کردن شتر و گاو جلوی پای بعثی ها از آنها استقبال می کردند و حکم ستون پنجم دشمن را داشتند.

ذوالنور در ادامه الاحوازیه را نیز ادامه گروهک خلق عرب معرفی کرد و افزود: اکنون نیروهای تازه نفس و جوان جایگزین افراد سابق در جریانات گذشته خلق عرب شده اند و اقدامات خرابکارانه انجام می دهند اما سرکرده الاحوازیه نیز همانند روح الله زم با هوشیاری شاخه های امنیتی و اطلاعاتی کشورمان در خارج از کشور دستگیر و به ایران منتقل شد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دستگیری و انتقال سرکرده الاحوازیه به تهران را موفقت چشمگیر دیگری از سوی دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی کشورمان دانست و خاطرنشان کرد: قطعا بعد از دریافت اطلاعات لازم از این تروریست و تکمیل پرونده، وی برای حضور در محکمه ای عادلانه آماده خواهد شد تا به سزای عمل خود برسد.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار